Roberto Carlos magyar fia

2010. július 06. 11:28

Robert Carlos magyar származású utódja a futballtehetséget és a jótékonykodást tekintve is édesapjára látszik ütni.

2010. július 06. 11:28

Apja nyomdokaiba lép Cristofer Roberto da Silva Horváth, a világklasszis brazil futballista, Roberto Carlos magyar anyától származó fia. A négyéves kissrác a hírek szerint mindkét lábával zsonglőrködik a focilabdával.

Édesapja a rasszizmus elleni küzdelem nagykövete, és a fiatal utód ebben is követni látszik édesapját: anyukájával neves sztárok és celebek tárgyait fogják elárverezni. A befolyt pénzt mellrákellenes alapítványoknak, a Heim Pál Gyermekkorháznak és állatmenhelyeknek ajánlják majd fel.

Elárverezik például a kis Cristo első focicipőjét, Ronaldo aláírását, vagy apjától kapott brazil mezét is. Roberto Carlosnak köszönhetően Kakával, Robinhoval és más híres sportolókkal is létrejöhet valamiféle együttműködés - újságolta Alexandra, a büszke anyuka.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!