Dopeman bokszolónak áll

2011. március 09. 10:40

A harminchét éves rapper ezúttal az ökölvívásra koncentrál: profi bokszolóként képzeli el jövőjét. Dopeman első gálameccsére áprilisban kerülhet sor.

2011. március 09. 10:40

Pityinger László a zenei pálya után a ringben kamatoztatná tehetségét: a Bors úgy tudja, a VIII. kerület veterán rappere ezúttal ökölvívóként próbálná ki magát.

„Nyolc éve folyamatosan edzek a magyarországi amatőr bokszolók elitjével, Szántó Öcsi bácsi keze alatt, aki Kovács István és Erdei Zsolt karrierjét is segítette. Amikor legelőször felmerült bennem az ötlet, hogy profi bokszolóként is kipróbáljam magam, kikértem a véleményét, és azt mondta, elvállalja a felkészítésemet. Bedobom magam, mint például Mickey Rourke, aki szintén lejátszott pár komoly bokszmeccset. A valóságshow-mat is ebbe az irányba vinném el” – ecsetelte céljait a bulvárlapnak a gengszter hip-hop magyarországi ikonja.

Ez most nem vicc, nem szórakozás, hanem komoly dolog. Tisztában vagyok a saját korlátaimmal, harminchét éves vagyok, nem tartom magam a világ legjobb bokszolójának. Viszont szakmailag a maximumot akarom nyújtani, nem bulimeccsekben gondolkodom, ahol celebként kesztyűznék, hanem véresen komoly mérkőzésekben. Fontos szempont volt még, hogy üzletileg is érdemes legyen tető alá hozni a dolgot. Ez ügyben felkerestem Rácz Félixet, aki látott fantáziát benne. Már folynak a tárgyalások a tévépartnerekkel, valószínűleg egy gála része lenne az első meccsem, amit május közepén vagy ősszel rendeznének meg. Általában szerénytelenül szoktam nyilatkozni, de a bokszról tisztelettel és alázattal beszélek, tudom, milyen bemenni a ringbe, így akár veszítenék, akár nyernék, mindenféleképpen megérné” - fogalmazott Dopeman.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lancelotbeka
2011. március 10. 06:41
Dopeman és a profi box.Aha.Utána pedig atomtudósnak és agysebésznek áll.Mert ő univerzális zseni mindenben.
blogen
2011. március 10. 04:20
Áh, ha Oki megtanul kungfuzni, lenyomja mindet!
Nick:Hornby
2011. március 09. 22:28
A "megyünk lopni" dalszöveget lecseréli a "tied a box"-ra!
Honfi-fi
2011. március 09. 16:03
Ez vmi promo duma? Kell a feltünés, mert egyébként Ő sem gondolhatja komolyan, hogy abban az életkorban kezd el öklözni, amikor már az igazi profik többsége éppen abbahagyja . És ki ellen akar kiállni? Anettkánál, még lenne sansza, talán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!