Megszólalt Zimány és Dzsudzsák

2011. június 16. 11:57

Dzsudzsák Balázs dagesztáni átigazolása és napi 3 milliós jövedelme alaposan felkorbácsolta a kedélyeket. Az Anzsihoz viszont hamarosan igazi világsztárok csatlakoznak majd.

2011. június 16. 11:57

Zimány Linda az RTL Klub reggeli műsorában elmondta, Dzsudzsák Balázst akár a Holdra is követné, ha úgy hozná a sors. A modell az utóbbi napokban nem foglalkozott a támadásokkal, inkább küszöbön lévő vizsgáira készült. A focista már a válogatott meccsek alatt tudta, hogy hamarosan aláír új csapatához, ám a bejelentéssel várni akart: „Nem szerettem volna ezzel sem magamat, sem a válogatottat megzavarni, hogy közben jelentek be ilyen dolgokat. Közben ez kiderült, hogy hál' istennek ezt nagyon jól tettük, hiszen majdnem hogy egy kisebbfajta lavinát indítottunk el ezzel” – mondta a Fókusznak.

Nem hivatalos információk szerint Balázs több mint 10 millió euróért cserélt klubot, a fizetése pedig évi 900 millió forintnyi euró lesz. „Biztos vagyok benne, hogy nem olyan multi csapatba mentem, mint a Real Madrid, vagy a Liverpool vagy sorolhatnám itt a nagy csapatokat, mint amit elvártak tőlem az itt jelenlévők. Azt várták, hogy ezen a sajtótájékoztatón egy ilyen csapatot fogunk bejelenteni” – mondta a focista.

Egy orosz lap szerint a pár a következő napokban néhány hétre St. Tropez-ba megy nyaralni, utána pedig jöhet Oroszország. Az Anzsihoz pedig hamarosan igazi világsztárok csatlakoznak majd, így minden bizonnyal végleg lecsillapodnak a kedélyek.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli_80
2011. június 17. 08:19
Ugyan milyen "világsztárok" fognak egy Anzsi Mahacskala nevű csapatba igazolni? Ha igazolnának is európai szinten kiemelkedő játékosok Oroszországba, azok a Zenithez, a Szpartak Moszkvához, a Rubin Kazanyhoz vagy a CSZKA Moszkvához mennének. De igazi világklasszisok a legjobb éveikben nem fognak Dagesztánba igazolni, ebben biztosak lehetünk.
Sarti/Orange
2011. június 16. 17:55
Jaj Lindácska... A csálé fogú, görbe hátú, de napi három millát kereső balek pasidat a Holdra is követnéd?? :-)) Mekkora megtiszteltetés!! Vazze!! 24 évesen kifogni egy ekkora madarat aki végre pénzes, és nagyon pénzes, és eközben még nem is trottyos a valaga... :-)) Luxus kurvaként hamarabb révbe értél mint a Bódiszilvi kolléga! Dzsudzsák balek meg örül, hogy egy celeb ribi fényezi a bohócot és eközben még a lové is gyün. Bár Lindácska csak azért kíséri el a csálé fogút mert tudja jól, hogy orosz honban nála sokkal komolyabb celebkurvák várják a friss húst. De összegezve, Balázs egy selejt és hál istennek kieset az igazi focisták sorából. Lóvéééé!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!