Eddz - Vezess - Nyerj

2013. február 08. 10:37

Az angliai Marlow Rowing Club motivációs videója megmutatja a sport, a versenyzés és evezés legfontosabb elemeit, pillanatait.

2013. február 08. 10:37
Marlow Rowing

Az angliai Marlow Rowing Club motivációs videója megmutatja a sport, a versenyzés és evezés legfontosabb elemeit, pillanatait.Marlow a Temze mentén London felett helyezkedik, Sir Steve Redgrave nevelő klubja és az egyik legnevesebb angol evezős klub. Híres a Marlow Regattáról is.

A videóban három elemre bontja az evezés lényegét: 1. Edzés (Train) a kiválóságra való törekvés, a mindennapokkal való küzdelem, a fizikai és szellemi kimerüléssel való megbirkózás. 2. Vezetés vagy Útmutatás (Guide), ami edzőtől jön, az edző nevelő javító szerepe, a csapat hasonló szerepe mellett. 3. Győzelem (Win), ami versenyből származik, amihez hasonló eufóriát nem lehet érezni, ami összekapcsol egy csapatot.

Az elmúlt éveknek erős tendenciája, hogy nagyon sok evezős klub készít motivációs videókat, szponzori vagy bemutató anyagokat, amelyeket megosztanak különböző közösségi oldalakon. A vizuális és hightech technológia egyre nagyobb olcsóssága miatt egyre több és jobb minőségű videók árasztják el az internetet szinte minden sportágban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!