Korbácsolásra ítélték Cristiano Ronaldót Iránban

2023. október 14. 08:40

Azért nem kell túlságosan aggódnia a portugál focistának.

2023. október 14. 08:40

Nemrég Iránban játszott Bajnokok Ligája mérkőzést Cristiano Ronaldo csapatával az Al-Nassr-el. A látogatás során Ronaldo találkozott egy rajongójával, Fatemeh Hamami festővel is. A focista egy saját készítésű képet is kapott a festőtől, akit Ronaldo többször is megölelt, majd puszival köszönte meg az ajándékot, amelynek nem várt következményei lettek – számolt be róla a Eurosport.  

Az Al-Nassr még videót is közölt az eseményről, viszont azzal nem számoltak, megszegték az iráni törvényeket. Iránban hivatalosan ugyanis a testi érintkezés férfi és nő között csak akkor megengedett, ha azok házastársak, minden más esetben büntetendő a cselekedet.

Egy túlbuzgó helyi ügyvéd fel is jelentette Ronaldót,

a bíróság pedig 99 korbácsütésre ítélte a portugál focistát.

Megbánás esetén ugyanakkor a bíró eltekinthet a korbácsolástól.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. október 15. 10:52
Ez nagyon Márki Zayos. Most mondta Irán, hogy mit mondott, azt nem mondta.
Uztu
2023. október 14. 23:46
Ő országuk ő szabályaik
goldie-2
2023. október 14. 18:48
Felvilágosult kelet.
Kormánypárti2
2023. október 14. 16:47
A hülye segg, nem tudta hogy házasság nélkül ott csak kecskét kúrogathat. Pedig van annyi pénze, hogy már négy-öt felesége is lehetne ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!