Marco Rossi és az Éj királynője

2023. október 21. 21:20

Marco Rossi dicsőítése a szubjektív véleménynyilvánításból a kötelező tartalmi elem kategóriába lépett.

2023. október 21. 21:20
Budapest, 2022. június 11.
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Nemzetek Ligája 3. fordulójában játszott Magyarország – Németország mérkõzés elõtt a budapesti Puskás Arénában 2022. június 11-én.
MTI/Kovács Tamás
Hrutka János
Hrutka János
Index

„Marco Rossi a jelenleg negyedosztályú Cavese 1919 csapatától érkezett Kispestre, hogy egy kis pihenő közbeiktatásával, öt év alatt bajnokcsapatot faragjon az érkezéséig a tabella második feléhez tartozó csapatból. A Honvéd 2017-es bajnoki címét többen nagyobb csodaként élték meg, mint a Leicester 2016-os Premier League-diadalát. Az adott keret erősségeire való építkezést, a hibák minimalizálását, a pontos taktikai rend és fegyelem kidolgozását és betartását pedig azonnal nyomon követhettük a válogatottnál is, a 2018-as szerepvállalását követően.

Marco Rossi dicsőítése a szubjektív véleménynyilvánításból a kötelező tartalmi elem kategóriába lépett.

Az a plusz, amelyet az ő személye ad a válogatottunk játékához, mint Éj királynőjének áriája A varázsfuvolához, nélkülözhetetlen elem, a legtöbb válogatott kispadjának hiánya. A világ legjobb szakvezetői általában a klubfutballban vállalnak napi szintű munkát. Magyarországon, a legjobb – immár magyar – edzőnek a kirakatban jutott hely. Ezen kirakat előtt pedig sokáig megállnánk még bámészkodni.”

***

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. október 22. 20:06
Sok örömet szerzett a focicsapat. Aranycsapat 2 !
konyvtaros-0
2023. október 22. 19:45
Hrutka a maga idejeben az egyik legszabalytalanabbul,durvan focizo aki szerintem maga sem erti amit ide firkantott csak meg akart felelni a ballib tabornak ahova tartozonak erzi magat.
pollip
2023. október 22. 19:42
Biztos, hogy mindenki megértette a mondanivalót?
qasimodo
2023. október 22. 17:07
Valahol nem világos, hogy miért kap ennyi szart Hrutka az arcába. Elolvasva az egész cikket, az jön le, hogy tiszteli a Mestert, Szalait és a válogatottat is. "Marco Rossi dicsőítése a szubjektív véleménynyilvánításból a kötelező tartalmi elem kategóriába lépett." Eszerint Rossi annyira jó, hogy gyakorlatilag muszáj dicsérni, mert ténylegesen megérdemli. Ha így gondolta, kötelező egyetérteni vele, bármely alomból is származik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!