Minősíthetetlen: teli poharat dobott egy szerb szurkoló a magyar szektorra, ahol gyerekek is ültek (VIDEÓ)

2023. október 16. 15:02

Nem bírtak magukkal a szerb szurkolók.

2023. október 16. 15:02

A Mandiner is beszámolt arról, hogy szombaton a magyar válogatott legyőzte a szerbeket 2-1-re. Igaz, hogy a szerb futball koránt sincs olyan mélyen, mint a magyar futball volt a 2000-es években, egy-egy vereség után egészen hasonló kommentekkel lehet találkozni a szerb oldalakon, mint hazánkban egy évtizeddel ezelőtt.

Szégyen és gyalázat, a nagymamáink jobban játszottak volna”

– méltatlankodott egy szurkoló.

Hétfőn azonban kiderült, hogy a szerb szurkolók minősíthetetlen módon viselkedtek. Az egyikük például vizes poharat dobott a magyar szurkolókra.

Az incidensről készített felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TikTok

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2023. október 17. 22:46
Rettenetes. És vizes lett?
alexandrosz-2
2023. október 16. 20:09
A szemkilövő büdös gecik meg csak neztek ki a huta fejükből. Cigányt védenek, rácot, meg zsidót. Magyart sosem.
5m007h 0p3ra70r
2023. október 16. 19:12
Bezzegrománia?
Melchiades14
2023. október 16. 18:55
Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!