Marco Rossi szerint ez történt volna, ha kikapunk Bulgáriától és Montenegrótól

2023. november 21. 10:51

Az is kiderült, hogy melyik válogatottal kerülne szívesen egy Európa-bajnoki csoportba a szövetségi kapitány.

2023. november 21. 10:51

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az M4 Sport hétfő esti, Góóól! 2 című műsorában sok érdekességet a korábbi mérkőzésekről, sőt arról is beszélt, hogy melyik csapattal szeretne majd egy csoportba kerülni a jövő évi Európa-bajnokságon.

A szövetségi kapitány arról is beszélt, hogy mi történt volna, ha kikapunk Bulgáriától és Montenegrótól.

„Néhány napja beszéltem valakiről erről: ha mondjuk Bulgáriától és Montenegró ellen is kikaptunk volna, milyen lenne a megítélésem? Teljesen a feje tetejére állt volna minden! Ezért is szoktam hangsúlyozni, hogy azok a szerződések, amiket az ember kap, gyakran nem lehet kitölteni, akkor sem, ha mindkét fél részéről maximális a jóindulat. Ha rosszul megy a sorunk, akkor sem szabad, hogy nagyon rosszul menjen,

mert az elfogadhatatlan, különösen az edző számára a kispadon”

– árulta el, majd megjegyezte, fontos, hogy kapitányként is folyamatosan képezze magát.

Az is kiderült, hogy melyik válogatottal kerülne szívesen egy Európa-bajnoki csoportba Marco Rossi. A szövetségi kapitány szívesen kerülne egy Európa-bajnoki csoportba a spanyol válogatottal. „Tudjuk, hogy semmi sem lehetetlen, az elmúlt években bizonyítottuk, hogy a legerősebb ellenfelek sem mondhatják bizonyossággal, hogy lehozzák a meccsünket. Tudjuk, ha minden erőnket összeszedjük, jó formában lrünk oda, akkor jól teljesíthetünk. Ez sikerülhet.

Ami a sorsolást illeti, olyan csapattal játszanék, akivel eddig még nem.

Noha vélhetően kikapnánk, de érdekes lenne, ha mondjuk a spanyolokkal játszanánk, velük szívesen kerülnék egy kvartettbe – árulta el Marco Rossi.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ARPAD KURUCZ / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pina-noir
2023. november 21. 11:33
Tetszik, nem tetszik, az edzősors már csak ilyen. Ha nincs eredmény, akkor kegyvesztetté válik minden korábban ünnepelt sztár. Szerintem Rossi ezt simán érzi és tudja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!