Nem várhattak tovább: reagált a fehérvári klub a szurkolók fenyegetőzésére

2023. november 30. 16:47

Hiába a csapat javuló formája, a szurkolók fenyegető viselkedése megmaradt.

2023. november 30. 16:47

Annak ellenére, hogy a Fehérvár FC szeptember eleje óta csak egyszer kapott ki a bajnokságban, kifejezetten jó formát mutat, így a tabellán is elindult fölfelé, nem csitul a szurkolók kritikus hangja. Egyik magyar játékosuk célkeresztjükbe került, szűnni nem akaró pocskondiázása miatt nem várhatott tovább, közleményt adott ki a székesfehérvári klub.

Mutatjuk:

„Még három fontos találkozó vár csapatunkra 2023-ban, ebből kétszer hazai pályán lépünk pályára. A Sóstói Stadionban jellemzően nagyszerű hangulat uralkodik, amelyért hálásak vagyunk szurkolóinknak, a jelentős többség sportszerűen biztatja kilencven percen keresztül a csapatot. Az elmúlt hónapokban azonban a lelátón helyet foglalók egy kisebb csoportja már a bemelegítés első percétől kezdve minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lép fel az első csapat egyik játékosának irányában.

Klubunk, az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai közösen elhatárolódnak ettől a jelenségtől, és kérik ezen szurkolóinkat, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, amely negatív hatással lehet az egész csapat és a szurkolók kapcsolatára. Ugyanitt természetesen a többség számára szeretnénk megköszönni az egész éves kitartó szurkolást és azt, hogy a gyengébb eredmények idején is biztatták a csapatot.”

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. december 01. 16:10
talán 'teccenének (bocs,Grétsy doktor:) ilyen büdzsé mellett kicsit megizzasztani az elsőket....vagy legalább megpróbálni
Fenrir
2023. november 30. 20:20
Ez a megnyilvánulás valóban taplóság, pláne úgy hogy már megérkezett az illető helyére egy új és amúgy valóban jobb játékos, és idén már ő volt végig a kezdőben. Amellett viszont hogy ez udvariatlan, az tény hogy szinte mindenki a csapat egyik leggyengébb pontjának tartotta a kapust, legfeljebb nem tettünk ki transzparenst emiatt. De az meg a klub felelőssége, hogy milyen szintű játékosokat alkalmaz. Meg azért ne felejtsük el hogy ott van Rockov, akihez képest még Dani is van der Saar szintű kapus.
Roadkill
2023. november 30. 18:24
ez lófasz, nem közlemény. a közlemény az lett volna, hogy ha mégegyszer megteszik kamerafelvételek alapján azonosítják és örökre kitiltják őket az összes stadionból
italosiparos
2023. november 30. 17:31
Ha esetleg megírtátok volna,hogy niggereztek cigányoztak zsidóztak vagy valami,de ha a bemelegítés alatt van valami,amit nem látunk nem tudunk,akkor mi alapján foglaljunk állást hogyan alakítsunk ki véleményt? Ez a bulvár legalja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!