Karácsonyi ajándék a Fradinak: már a visszatérés küszöbén a válogatott gólzsák

2023. december 08. 13:24

Újra a csapattal edz a gólkirály!

2023. december 08. 13:24
A ferencvárosi Varga Barnabás büntetőt rúg a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének első fordulójában játszott Ferencvárosi TC és a szerb Cukaricki mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. szeptember 21-én.
Szabó Péter

Október vége óta nem áll a Ferencváros labdarúgócsapatának rendelkezésére az első számú csatár, az ősszel a klubjában 17 gólig és öt gólpasszig jutó Varga Barnabás – azóta a tíz mérkőzésen mindössze három győzelmet gyűjtöttek be a zöld-fehérek, emellett négy döntetlen és két vereség, illetve a Puskás Akadémia elleni, hosszabbításban kivívott Magyar Kupa-továbbjutás színesíti a képet. Sokatmondó adat: a szezonban korábban megvívott 20 meccsen 15-ször nyertek a népligetiek, három döntetlen és két vereség mellett – rengeteget jelent tehát a csapatnak, ha egészséges a regnáló gólkirály. De nemcsak a Fradinak, a válogatottnak is hatalmas segítség a gólerős támadó, ő volt az egyik fontos hiányzója a Rossi-csapatnak, még  szerencse, hogy a társak tudták pótolni a sérülteket a bolgárok és a montenegróiak ellen, és csoportelsőként sikerült kiharcolniuk a németországi Eb-re való kvalifikációt

Ezt is ajánljuk a témában

A legfrissebb hírek szerint Varga már elkezdte az intenzív tréningeket a csapattal, erről a klub Facebook-oldalára felkerült galéria is tanúskodik, napokon belül hadra fogható lehet, ami óriási előrelépés lenne az Európa Konferencia-ligában a továbbjutásért, az NB I-ben pedig a bajnoki címre hajtó Ferencvárosnak. A hétvégi, Paks elleni csúcsrangadón már a meccskeretben lehet a támadó, játékpercekkel a lábában pedig a formája is hamar visszatérhet. A zöld-fehér szurkolók hetek óta valami hasonló karácsonyi ajándékról ábrándoztak... 

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. december 08. 14:29
Menj vissza oda, ahonnan jöttél, s légy hűséges. Hajrá Paks-KTE-ZTE-MTK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
janicsar-2
2023. december 08. 13:48
Csak módjával a Paks ellen, mert a végén újabb sérülést szed össze. A Fiorentina ellen kell, hogy egészséges legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!