„Tiszteletlenül viselkedtek a magyarok” – az UEFA-nál panaszolnák be a Fradit a Fiorentina-szurkolók

2023. december 23. 07:25

A parkolással kapcsolatban nem voltak elégedettek az olaszok, valamint a személyi biztonsági ellenőrzés háborította fel a firenzeieket.

2023. december 23. 07:25
Budapest, 2023. december 14.
A Ferencváros játékosai és szurkolói ünnepelnek, miután a csapat 1-1-es döntetlent játszott a Fiorentina ellen a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában játszott mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. december 14-én. A Ferencváros második helyen jutott tovább a csoportból. 
MTI/Kovács Tamás

„Vártunk néhány napot, hogy összegyűjtsük a különböző bejelentéseket és panaszokat a hatóságoktól és a Ferencvárostól, a Fiorentina-szurkolók budapesti utazása kapcsán, amik az ellenőrzésekért felelős személyzet viselkedése és a szervezettség hiánya miatt születtek. Túl sok a panasz, túl sokan vannak, akikkel szemben tiszteletlenül viselkedtek a magyarok” – olvasható a Fiorentina szurkolói csoportjainak közös közleményében, amelyről a fiorentina.it számol be.

A kommunikéből kiderül: a firenzei focidrukkerek az UEFA-hoz is elmennének panaszaikkal, amelyeket részleteztek is. 

A szervezők figyelmen kívül hagytak néhány jelzést a parkolással kapcsolatban; a szurkolók egy parkban kellett, hogy gyülekezzenek (nem éppen a legjobb évszakban), messze a stadiontól, ahová számos Fiorentina-drukker csak a mérkőzés kezdete után tudott bejutni, annak ellenére, hogy a megadott helyre és a megfelelő időpontban érkeztek meg. A személyi, biztonsági ellenőrzéseket teljesen felháborító módon hajtották végre a nőkkel szemben (akiket a férfi személyzet átkutatott és megérintett), azzal az abszurd kéréssel, hogy ne csak a cipőjüket, hanem a zoknikat is vegyék le (egy repülőtéren nincs ilyen biztonsági ellenőrzés) , arra kényszerítve, hogy a lábukat a nedves talajra tegyék” – sorolják panaszaikat az olaszok, akik bizonyítékokat is igyekeztek összegyűjteni a hivatalos beadvány mellékleteként.

Ismert: a december 14-i meccs 1-1-es döntetlennel ért véget, ami azt jelentette, hogy a toszkánok csoportelsőként, a Ferencváros másodikként jutott tovább a harmadik számú európai kupasorozat egyenes kieséses szakaszába. A zöld-fehérek ellenfele a februári folytatásban az Európa Ligából „áteső” Olympiakosz Pireusz lesz.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsiguMigu
2023. december 23. 11:53
Fürdőskurvák...
Osztap_Bender
2023. december 23. 11:41
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>EX_Terminator<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Aztán "ki nem szarja le", hogy te kit "szarsz le"? Vajon ezt tanultad szüleidtől, így kértetek otthon kenyeret a családi asztalnál? (A Hős utcából származnál esetleg, mert akkor talán érthető a dolog.)
EX_Terminator
2023. december 23. 11:09
ÉS SOHA SEMMI NEM FOG KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL MARADNI.
EX_Terminator
2023. december 23. 11:09
LESZAROM szánalmas hisztiteket AZ ÓCSKA UNDORÍTÓ KIFOGÁSAITOKAT, leszarom mit beszéltek, csináltok mire hivatkoztok! EGÉSZ EGYSZERŰEN MINDEN SZÓÉRT BASZAKODÁSÉRT PRÓBÁLKOZÁSÉRT SZÉT FOGOM VERNI AZ OCSMÁNY FEJETEKET TI SZARHÁZI HUMÁN HULLADÉKOK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!