Ébresztő! Tűzijátékkal keltették éjszaka a Fradi-drukkerek az Olympiakosz focistáit

2024. február 22. 15:27

Az Ferencváros labdarúgócsapatának szurkolói már hajnalban elkezdték a görögök elleni „hadviselést”, este pedig a poklot ígérik az Üllői úton az Európa Konferencia-liga visszavágóján.

2024. február 22. 15:27

Egygólos hátrányból kezd a Fradi csütörtök este a görög bajnokcsapat ellen, amely 1–0-ra győzött odahaza. A továbbjutás kiharcolása, a nyolcaddöntőbe jutás nem lehetetlen, és ehhez minden segítséget megadnak majd a zöld-fehéreknek az ultrák, akik már ma hajnalban tettek azért, hogy ne kipihenten érkezzenek az Olympiakosz futballistái az Üllői úti visszavágóra. A Fradi legnagyobb szervezet szurkolói csoportjának, a Green Monstersnek a tagjai ugyanis éjjel 3 órakor „meglátogatták” a görög csapatot, a focisták szállásánál tűzijátékokat lőttek fel, hogy megzavarják a rivális tagjainak a pihenését a mai mérkőzés előtt – írja az Origo.

„Csodálatos fővárosunk napfelkeltéjét minden turistának látni kell. Ehhez a programhoz azonban érdemes időben felkelni” – írta bejegyzésében a Green Monsters.

A drukkerek pokoli hangulatot ígérnek estére is, s a telt ház is garantált. Reményeik szerint nemcsak most, hanem este is lesz tűzijáték az Olympiakosz kapujánál. A tét nem kicsi, hozzávetőleg 233 millió forintot kereshet a Fradi, ha kiveri a görögöket. A 16 közé jutásért ugyanis 600 ezer eurót fizet az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA). Sajtóinformációk szerint Budapestre 1000-1400 görög drukker érkezett.

A csütörtökön 21 órakor kezdődő Ferencváros–Olympiakosz Pireusz Európa Konferencia-liga-találkozóról élő közvetítésben tudósít a Mandiner.

Fotó: Facebook/Fradi.hu
 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viro manĝi
2024. február 23. 15:07
Focizni kellene megtanulni, nem tűzijátékozni! Pontatlan passzok, sikertelen labdaátvételek, világba átívelt lehetetlen szögletek. Mindez havi nettó tizenmilliós fizetésekért.
hatvanas
2024. február 22. 18:21
A sportszerűtlenség akkor is sportszerűtlenség, ha fradisták követik el.
Házam Hazája
2024. február 22. 18:16
Tűzijáték 2. osztály (kategória), Cat2/F2: 16 éves kortól egész évben megvásárolható és használható. Rakéták, telepek (500grammig), rómaigyertyák, azaz majdnem a teljes amatőr paletta: alacsony kockázattal járó pirotechnikai termékek, csak szabadban történő használatra, behatárolt (viszonylag kis) területre.
Káj-Ármin
2024. február 22. 17:03
A "szemüveget a bírónak"-tól hosszú út vezetett idáig...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!