Hoppá: meglepő név került a kalapba, úgy néz ki, ismeretlen holland edző lesz a befutó Szoboszlaiéknál!

2024. április 23. 18:11

A 45 éves szakembert az elmúlt két szezonban az év edzőjének választották Hollandiában!

2024. április 23. 18:11
LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 14: Dominik Szoboszlai of Liverpool looks dejected after the team's defeat in the Premier League match between Liverpool FC and Crystal Palace at Anfield on April 14, 2024 in Liverpool, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Fotó: Michael Steele/Getty Images

Ahogy arról beszámoltunk, a Liverpool gőzerővel keresi a szezon végén távozó menedzser, Jürgen Klopp utódját. Xabi Alonso kosara után egy ideig úgy tűnt, a Sporting portugál edzője, Ruben Amorim lehet a befutó, ám az előrehaladott tárgyalások ellenére egyelőre nincs aláírt szerződés. Sőt, a szakembert a West Ham United is nagy erőkkel csábítja. A Vörösök a legfrissebb hírek szerint közben felvették a kapcsolatot a Feyenoord menedzserével, Arne Slottal! – írja Fabrizio Romano transzferguru.

Ezt is ajánljuk a témában

Slot már közvetlen kapcsolatban áll a Liverpoollal, már több is, mint lehetséges jelölt Jürgen Klopp pótlására.

A 45 éves holland edző jelenleg a Feyenoord együttesét vezeti, amely épp a hétvégén emelhette magasba a Holland Kupát a Nijmegen legyőzése után.

Az elmúlt két szezonban Slotot választották az év edzőjének Hollandiában, de külföldön még nem dolgozott,

hazáján kívül egyelőre bizonytalan, mire lehet majd képes.

A klubnál már az újabb találkozót tervezik Slottal, mint az egyik fő jelölttel, mert a tárgyalások Amorimmal várhatóan nem folytatódnak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­­­g­ö­­s­­ ­­­l­­á­n­­­y­o­­k­­ ­­v­­­á­­r­­­n­­a­k­­­ ­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
akkor ki
2024. április 23. 21:55
Transzferguru hetente bedob egy nevet. Fasz ki van már ezzel az ingyenélő pletykafészek romával!
kukasmacska
2024. április 23. 21:02
Nem ismeretlen. Nem Szoboszlaiéknál. Faszfej szerző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!