Szenzáció: Benzema visszatért Madridba!

2024. május 02. 19:13

Karim Benzema már újra a Real Madriddal készül és ezt az al-Ittihad illetékesei sem nézik rossz szemmel.

2024. május 02. 19:13
BENZEMA, Karim

Nyitókép, fotó: MTI/EPA

***

Egészen pontosan arról van szó: az utóbbi időszakban izomsérüléssel bajlódó, a francia válogatottal világbajnoki ezüstéremig, a Real Madriddal öt BL-trófeáig és négy bajnoki címig jutó klasszis (aki 2023 nyarán, három évre szerződött az al-Ittihádhoz) 

a gyógyulása érdekében érkezett a spanyol fővárosba.

Éppen azért, hogy minél hamarabb jelenlegi klubja rendelkezésére tudjon állni; az arab egyesület vezetői azért is egyeztek bele, hogy Karim Benzema a Real Madridnál kezeltesse magát, hiszen 

köztudott, hogy a király klubnál világszínvonalú (a szaúdinál jóval fejlettebb) orvosi háttér segíti a labdarúgók minél hamarabbi felépülését.

Az Aranylabdás támadó várhatóan jövő héten tér vissza jelenlegi klubjához – vélhetően ő sem szomorú, hogy a gyógyulása közben ismerős környezetben nosztalgiázhat a Real Madriddal elért sikerekről...

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FAdamus
2024. május 02. 20:17
Rohadjatok meg a kattintás vadász címeitekkel együtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!