Végleg eldőlt? Kylian Mbappé Madridban vesz házat, nem is akárkiét

2024. május 03. 11:22

A francia csatár sajtóértesülések szerint a Real Madrid legendájának villáját vásárolja meg.

2024. május 03. 11:22

Nyitókép: Christian Liewig/Getty Images

Ahogy arról a Mandiner február közepén beszámolt, Kylian Mbappé a nyáron távozik a PSG-től és egyre inkább úgy tűnik, a világbajnok játékos a Real Madridnál folytatja pályafutását. 

Spanyol sajtóértesülések szerint Mbappé már nézegeti a házakat Madridban, és nem is akárkinek az ingatlana tetszett meg neki: a francia csatár Sergio Ramos villájára vetett szemet. A Real Madrid legendájának birodalma a hírek szerint 18 millió eurót ér – írja a sportal.hu

Mbappé szerződése idén nyáron jár le a francia klubnál, így ingyen igazolhat a blankókhoz. Az átigazolás előtt azonban még van esélye megnyerni a hőn áhított Bajnokok Ligáját a PSG-vel, ehhez 1-0-s hátrányból kell fordítsanak az elődöntő visszavágóján a Borussia Dortmund ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Firericsi
2024. május 03. 17:41
Még hogy francia csatár 🤭 A hörcsög is akváriumba születik mégse hal. Ismerek híres Francia embereket de nem így néznek néztek ki. Alein Delon Jean Poul Belmondo Gerard Dipardieu Louis de Funes stb Igen még a nevük is Francia
papalimapapa
2024. május 03. 12:48
Sergio Ramos az európai ligák talán legnagyobb bunkója. Megdöbbentően tisztátalanul játszó, aljas, arrogáns gyökér volt mindig is. Nem sportember! Sokat elmond az oxigéntolvaj Mbapperól, hogy ezzel a primitív figurával ilyen nexusban van.
Dictator
2024. május 03. 11:55
Ott baszhatja majd ez a nigger a transznőjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!