Bombameglepetés: átgázolt az olaszokon a magyar válogatott, csoportelső a vízilabda Eb-n!

2024. január 08. 20:22

Nem akármilyen teljesítmény.

2024. január 08. 20:22

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-5-re legyőzte hétfőn a remek formában lévő olasz csapatot a horvátországi Európa-bajnokság B csoportjának harmadik fordulójában,

így csoportgyőztesként a nyolc közé jutott.

A csoportból az első két csapat jut a negyeddöntőbe, a harmadik és negyedik helyezettnek pedig játszania kell a nyolc közé kerülésért az alsóbb divízióból érkező csoportgyőztessel vagy második helyezettel.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Liu Lei / Xinhua / AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. január 28. 23:23
Régen a nagy negyes volt, SZU JUGO MAGYAR OLASZ A többi a 2. erősor
survivor
2024. január 28. 23:21
A volt Jugo minden csapata jó. Szloveniat nem tudom, de az meg olasz körzet..
survivor
2024. január 28. 23:19
Onurisz Montenegro jobb nekik ?? Az is SZERB ...
Onurisz
2024. január 09. 19:19
Én nem láttam a meccset, de most néztem meg az ágakat és mindent megértettem. Az olaszok nem akartak a szerbekkel játszani a négy közé jutásért. A szerbeket mi kapjuk, nekik Montenegró jut majd. Nem csoda történhetett itt, hanem egy kis bunda. Reméljük, visszaüt rájuk a csalás, de azért ez nem törvényszerű. A többiek a megszerezhető kvótáért mennek, a szerbek is. Ne csodálkozzon senki, ha kivernek bennünket és azon se, ha végül az olaszok szerzik meg a kvótát. Egyébként engem az sem lepne meg, ha már az orosz-görög bundameccs lett volna. A görögök sem akartak a szerbekkel összekerülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!