Novák Julianna

tanító, személyközpontú mentálhigiénés tanácsadó, dúla, fókusztréner, szülőklub facilitátor, kommunikációs és konfliktuskezelő tréner, perinatális szaktanácsadó

Igyekszem továbbadni mindannak az ősi, természetes tudásnak és tapasztalatnak a morzsáit, amit régen a generációk egymásra hagyományoztak, és ami ma már – a több évtizede megszakadt átadási lánc miatt – nehezen hozzáférhető.

2017. március 21. 10:55
„Ha a dúla gyógyszer lenne, etikátlan lenne nem használni.” (Dr. John Kennel)
2016. december 20. 00:54
Milyen törvény adta jogai vannak a szülő nőnek és ehhez képest milyen lehetőségekkel élhet az intézményi szülése során? Hogyan követi a hazai szülészeti gyakorlat a WHO ajánlásait? Hogyan válhatna elérhetővé a WHO által ajánlott normális szülésmód egyre szélesebb körben?
2016. november 17. 10:55
A családbarát munkahelyek azzal is támogathatják a családalapítás előtt álló munkatársaikat, ha intézményektől független perinatális szaktanácsadóhoz irányítják őket - írja közleményében Novák Julianna, az ELTE PPK perinatális munkacsoportjának szaktanácsadója, aki lapunk szakértője is.
2016. november 16. 02:03
Érdemes rátekinteni a koraszülések hazai alakulására.
2016. október 5. 00:29
Az ELTE PPK Perinatális munkacsoportja három részből álló programot kínált az érdeklődőknek az idei rendezvényen.
Novák Jula
2016. augusztus 30. 15:49
„Igazi kötéltánc megfelelni dúlaként az engem választó szülőpárok természetes, háborítatlan és szép szülésélmény iránti vágyának, úgy támogatni és védeni őket, hogy közben ne haragítsam magamra (és ezáltal dúlatársaimra is) a kórházi személyzetet.” Portréinterjúnk Novák Juliannával, a szülés/születés-szoptatás témákban jártas, sokoldalúan képzett tapasztalati szakértővel.
Partnereink: