Szakértőink

Bokor-Nyiredy Kinga

igazságügyi mediátor, párkapcsolati coach

Álmodtunk egy nagyot. Arra szenteltük az életünket, hogy a munkánkkal bizonyítsuk, sokkal több házasság ér véget válással, mint amennyinek valójában kéne. Ha a bajban lévő házaspárok kérnének és kapnának segítséget, a házassági krízishelyzetek nagy része menthető lenne. Célunk tehát nem más, mint hogy minél több válságban lévő házasságot megmentsünk.

Budácsik Éva

szakvizsgázott pedagógus, tanító, édesanya

Munkám akkor lehet igazán hatékony, ha nem csak a gyerekek nevelésével, oktatásával foglalkozom, hanem interaktív kapcsolatot alakítok ki a családokkal is. Szívesen segítek bármilyen iskolával, tanulási zavarral, magatartászavarral, vagy gyermekneveléssel kapcsolatos kérdésben.

Cserey Miklós

szülőnek lenni tanácsadó

Célom, hogy segítséget nyújtsak a szülőknek abban a sokszor nehéz és gyakran kiszámíthatatlan folyamatban, ami a gyerekeik növekedésével, fejlődésével jár együtt. Hiszem és vallom: lehet őszintén és elkötelezetten „elég jó szülővé” válni.

Döbör Ágota

pszichológus, pár- és családterapeuta, anya-magzat kapcsolatanalitikus

Pár- és családterapeutai végzettséget szereztem és érdeklődésem a transzperszonális pszichológia felé fordult. Később lehetőségem volt az anya-magzat kapcsolatanalízis módszertanát elsajátítani.

Dr. Bánhegyi Éva

családjogász

Számomra minden családjogi ügy egyedi, mivel más és más emberek, személyiségek és sorsok bújnak meg egy-egy leendő „felperes”, vagy „alperes” mögött. Hiszek abban, hogy a gyermekek mindenek felett álló érdeke nemcsak jogi frázis, hanem egy olyan szempont, amelyet soha sem hagyhatunk figyelmen kívül.

Dr. Dobó Márta

gyermekorvos, homeopata

A klinikumban eltöltött 12 év után főként betegség megelőzéssel, családtervezéssel, genetikával, homeopátiával foglalkozom. Hiszek az egészséges táplálkozás és a szelíd gyógymódok alkalmazásában, a gyermeknevelésben az élet első három évének kiemelt fontosságában, a szeretet erejében.

Jusztné Vincze Szabina

pedagógus, perinatális szaktanácsadó, babamasszőr, édesanya

Amikor első gyermekemmel voltam várandós, akkor fogalmazódott meg bennem az a gondolat, hogy milyen érdekes: gyakorlati és elméleti vizsgát is kell tennünk ahhoz, hogy jogsit kapjunk és autót vezethessünk, de a gyerekneveléshez elég egy jól sikerült örömteli éjszaka a kedvessel, s máris zöld jelzést kapunk.

Léder László

pszichológus, az Apa Akadémia vezetője

Ha felteszi valaki azt a kérdést, hogy ki a fontosabb, az apa vagy az anya, visszanyúlok a magyar nyelv bölcsességéhez, amelyik mind az apát, mind az anyát „szülőnek” nevezi. Ezek szerint egy gyermeket ketten szülnek meg…

Novák Julianna

tanító, személyközpontú mentálhigiénés tanácsadó, dúla, fókusztréner, szülőklub facilitátor, kommunikációs és konfliktuskezelő tréner, perinatális szaktanácsadó

Igyekszem továbbadni mindannak az ősi, természetes tudásnak és tapasztalatnak a morzsáit, amit régen a generációk egymásra hagyományoztak, és ami ma már – a több évtizede megszakadt átadási lánc miatt – nehezen hozzáférhető.

Potocki Ágnes

tanító, tehetségfejlesztő szakértő, homloklebeny- és mozgás terapeuta, édesanya

Minden gyermek egyedi, különleges érték, ezért fejlettségük, egyedi sajátosságaik miatt más-más gondoskodást, fejlesztést igényelnek. Szívesen segítek a különleges bánásmódot igénylő gyermekek és szüleik kérdéseinek megválaszolásában.

Szabó Márta

Coach, gyásztanácsadó, pedagógus

A veszteségek nagyon sokfélék lehetnek, de mindegyik hatással van az életünk alakulására. Coachként, gyásztanácsadóként, pedagógusként abban hiszek, hogy mint minden történés, a veszteségek is lehetőségek számunkra, hogy tudatosítsuk a helyzetünket, értékrendünket, motivációinkat, hatással legyünk a folyamatra és teljesebb életet élhessünk.

Szántó Györgyi

Karrier tanácsadó, szakokleveles munkajogi tanácsadó, igazságügyi mediátor,coach

A kisgyerekes nők munkavállalásával kapcsolatos kérdések egy része munkajogi, más részük karrier tanácsadót igényel, de tetemes részük leginkább lelki eredetű. Munkajogi tanácsadóként, HR szakemberként és coachként mindhárom terület buktatóit látom, ezért lehetek a nők segítségére ebben az összetett problémakörben.

Szommer Evelin

óvodapedagógus, síoktató

Kisiskolás koromban mindig arra vágytam, hogy ha majd felnövök, gyerekekkel foglalkozhassak. Édesanyám volt a példaképem, mint a tökéletes óvónő és anya.
Partnereink: