Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Civilként a kampány körül

2010. április 20. 07:51

Civil vagyok, nagyon civil. Mégis belekóstoltam a politika és a politikusok világába, mondhatom, hihetetlenül érdekes volt!

2010. április 20. 07:51

„Civil vagyok, nagyon civil. Mégis belekóstoltam a politika és a politikusok világába, mondhatom, hihetetlenül érdekes volt! Életem egyik legizgalmasabb hónapján vagyok túl, választási kampány van a hazámban! Én pedig, a Mokka műsorvezetőjeként - életemben először - hús-vér politikusokkal beszélgettem programjaikról és sok minden másról a tévében. Úgy döntöttem, leírom a tapasztalataimat!

Politikai támadásnak vélte Kolompár Orbán, hogy megkérdeztem tőle: grilleztek-e sündisznót pártja nyári táborában… A süngrillezésről több lap is beszámolt, országgyűlési képviselő és helyi lakosok is beszéltek róla. Kolompár tagadta az egészet és azonnal politikai harcot vélt felfedezni a dolgok hátterében. Jobban kiakadt a sündisznózáson, mint azon a kérdésemen, amelyben azt firtattam: készül-e arra, hogy esetleg börtönbe kell vonulnia az ellene felhozott súlyos vádak miatt? Ő ekkor is politikai kampányt emlegetett. Pedig egyedüli jelöltje a pártjának. Vagy talán éppen ezért? Ki tudja?!  Egyben egyetértettünk: sündisznót nem grillezünk!

Pontosan mennyi szocialista képviselő van börtönben vagy vád alatt? Mekkora a »börtönválogatott«? - kérdeztem szocialista vendégemtől, aki azonnal a legnagyobb ellenzéki párt ármánykodásáról kezdett el beszélni. Szintén szocialista jelöltnek, a budapesti Komássy Ákosnak köszönhettem a legszebb szóösszetételt, még az időközi választások idejéből. A fiatal politikus a »szélsőjobboldali emlőkön felnőtt krónikus hazudozókról« és a »pitbull szerepét« játszó Kósa Lajosról osztotta meg velem a gondolatait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2010. április 20. 14:25
Egyébként a Balogh Szilárd (ez volt Trutyi magyar neve, míg nem "horvátosított") lényegesen objektívebb, mint a vörös és gátlástalanul részrehajló Azurák.
nénike
2010. április 20. 11:22
Vajon hol hordja Komássy szerint a Jobbik köztársasági elnök-jelöltje azt a bizonyos szélsőjobboldali emlőt, a hóna alatt?
Nhalasz9
2010. április 20. 10:12
Tipikus komcsi válaszok voltak... Soha ne arra feleljünk, amiről kérdeznek bennünket!
MI5
2010. április 20. 09:58
"de mintha a Heti Válasz honlapja is hozta volna az írást" -Nem adtak semmi utasitast, hogy kell most viszonyulni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!