Ha Gyurcsány megdicséri, Orbán hibázott?

2010. szeptember 19. 10:56

A forradalom fáradalmai után megpihenni vágyó tömegek nem biztos, hogy követni tudják a hirtelen változásokat, még majd azt hiszik, Gyurcsány visszatért.

2010. szeptember 19. 10:56

Most már egyre több jel utal arra, hogy Gyurcsány Ferenc nagyobb károkat okoz a nemzettesten kötcsei magányába visszahúzódva, mint miniszterelnökként, leghazudósabb korszakában. Legutóbb például azt írta a blogjában, hogy Orbán Viktor nagyon is jól tette, amikor Azerbajdzsánba utazott új gázvezetékről tárgyalni.

Ez nagyon sokkoló bír lenni az árnyalt gondolkodáshoz szokott forradalmi tömegek számára. Nyolc éven át ugyanis az ment, hogy amit ezek (a kommunisták) mondanak, az már eleve hazugság, annak épp az ellenkezője az igaz és a helyes, ezért is kell majd mindent, de szó szerint mindent megváltoztatni. Igen ám, de ha Gyurcsány, aki magától az ördögtől való, ha ugyan nem ő maga a patás, azt mondja, hogy Orbán jól tette, amit tett, akkor Orbán bizonyára valamit nagyon rosszul csinált, ez viszont tudvalevőleg ab ovo nem fordulhat elő; ebbe még valószínűleg a krétaiak is belebuktak volna, pedig ők már tudvalevőleg szembenéztek a „minden krétai hazudik” formulával is.

Ráadásul Gyurcsány azt is állítja, hogy Orbán nagyon is helyesen cselekedett, amikor bérelt repülővel tette meg az utat oda-vissza, holott mehetett volna például biciklin is vagy gyalog. Arra, tette még hozzá, hogy 12 millió forintba került az út, »kár is szót vesztegetni«.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Józan
2010. szeptember 20. 02:22
Hozzáteszem az itt hozzászólók többségének szellemi szintje kimerül a komcsizásban és a káromkodásban, tehát sajnos nem sok bizodalmam lehet abban, hogy megértitek amit írtam... Talán mégis :)
Józan
2010. szeptember 20. 02:19
Azt se veszi észre a sok bugris komcsizó paraszt, hogy Orbán éppen egy narancs diktatúra kiépítésén fáradozik és azért hangoztatja mindenek felettinek az állam szerepét, mert az állam egyenlő a mindenkori kormányzó hatalommal azaz vele. Tehát minél több helyen van állami befolyás annál több hatalom lesz a kezében! Ez felér egy második kommunizmussal, csak most nem vörös hanem narancsos!
Józan
2010. szeptember 20. 02:15
Gyucsány soha nem hazudott, az az igazi hazugság mit most Orbán művel, de majd ti is rájöttök igaz akkor már késő lesz...
Tikva
2010. szeptember 19. 21:12
A fővímhez: igen,vagy éppen fél...az elszámoltatástól..olyan,mint demszky,aki meg tarlós felé ad békítő füstjeleket....,kár,hogy ezeket a momentumokat nem 2006 öszén élhettük meg...talán még hittünk is volna nekik.... börtönbe velük...gy.f-cel és a pösze demszkyvel is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!