Harcban az Audival

2011. október 13. 19:48

Zsák Ferenc természetvédő. Az efféle "bogaras emberek" szokása, hogy küzdenek a természetrombolás ellen. Ezt tette ő is, őrizetbe vették.

2011. október 13. 19:48
Stumpf András
Heti Válasz

„Miért is jogtalan előny kérése az, ha egy környezetvédő környezetvédelemre fordítandó pénzt jár ki egy cégóriásnál a köztulajdonban lévő nemzeti park számára? Ezt mifelénk a köz szolgálatának hívják, amiért köszönet illeti az efféle elhivatott figurákat, amilyennek Zsák Ferenc is látszik.

Mert annak látszik, s egészen addig annak is fog, ameddig a nyomozók elő nem állnak egy hangfelvétellel, amelyen mondjuk magának kér pénzt az Auditól. Ha van ilyen, hozzák nyilvánosságra, és nyomban felülvizsgáljuk az eddig írtakat. Ha nem teszik, sajnos olyan csúnya gondolatok verhetnek gyökeret a fejünkben, hogy olykor, ki tudja, miért, egy cégóriás érdekeit védik a közé helyett.

Hangfelvétellel egyébként eddig csupán a környezetvédők álltak elő: ennek tanúsága szerint egy magát az Audi-alvállalkozó Strabag küldötteként bemutató ügyvéd ajánl fel 30 milliót nekik, ha nem bolygatják tovább az ügyet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2011. október 14. 12:53
A ha, a volna, a talán szavakkal tarkitott mondatokat a bíróság nem tudja bízonyítként elfogadni.
narmer
2011. október 14. 09:13
Stumpf nyilván beszélt ezzel a baldóverrel és minden szavát elhitte.Már valahol közölték, hogy ez az ügybuzgalom Zsák részéről egyszerű kersztbetétel a kormánynak t.i. egyáltalán nem olyan értékes természetvédelmi szempontból az a terület, mint aminek beállítják.Ráadásul, ha gyilkossal is vagyok összezárva nem szükségszerű megrühösödnöm a kóterban.Szóval a történet több sebből vérzik, de nagyon mutatósan lehet vele villogni.Amióta megismertem a greenpeace hátterét hajlamos vagyok nem mindig hinni a környezetvédőknek. A Liszt Ferenc téri platánfákat sem rohant Zsák megvédeni, mert abból nincs susi.
tarackos
2011. október 14. 08:55
Nem meglepő. Visszahívták az IMF-et, most meg a multik valagát nyalják. Nincs új a nap alatt, vörös testvéreiktől is ezt láttuk, egyívásúak.
Kedves Robi
2011. október 14. 05:57
Amit a budapesti körgyűrűvel művelnek az is egy vicc! Börtönbe velük és az összes kárt amit okoztak fizessék meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!