Miért nem ciki kormánypárti szavazónak lenni

2012. január 23. 19:40

Alapvető különbség van a hitelesség teljes elvesztése és a külföldiek érdeksérelme, illetve a nagy ellátórendszerek átalakítása miatti népszerűség csökkenések között.

2012. január 23. 19:40
Kiss Dávid
MNO

„Alapvető különbség van a hitelesség teljes elvesztése és a külföldiek (főképp gazdasági jellegű) érdeksérelme, illetve a nagy ellátórendszerek átalakítása miatti népszerűség csökkenések között. A kritikák döntő többsége ráadásul jól láthatóan az antidemokrata-diktatórikus vonalon mozog, amivel egyetlen gond biztosan akad: »leantidemokratázni« valakit annyit jelent, hogy ezentúl nem tekintjük az illetőt vitapartnernek. Ez pedig több mint tiszteletlenség a társadalmon belül továbbra is a legnagyobb támogatottságot élvező (kormány)párttal szemben. Szerencsére nem is osztja mindenki ezt a véleményt a kormánnyal nem szimpatizálók táborában.”
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lastres
2012. január 24. 11:38
Asszem erre a cikkre elég annyit válaszolni, hogy a Fidesz a szoci mutyivilág végét ígérte, és helyette a saját oligarchák kizsírozását csinálja. Ezzel hitelességének nagy részét elvesztette. Plusz: "A kiérdemelt bizalmat meg kell tartani, ezért akármilyen elsöprő fölénnyel is győztünk a mai napon, a következő évek során számunkra a legfontosabb a szerénység és az alázat kell, hogy maradjon".Orbán Viktor, 2010. április 11.
Zokni
2012. január 24. 10:25
"Leantidemokratázni annyit jelent,...hogy ezentúl nem tekintjük az illetőt vitapartnernek..." és írja. Csak "elfelejti", hogy azzal, hogy olyan intézkedéseket hoztak, melyben az ellenvélemények megjelenését korlátozzák, a médiaszabályozás keretében, és a közmédia elfoglalásával, vagy mellyel korlátozzák az A. Bíróság tevékenységét, sőt, mellyel számtalan, a demokratikus vitákra lehetőséget adó intézményt (a parlamenti törvénydömpinggel pl.) szüntetnek be, az a vita teljes fölöslegességéről árulkodik. Ahogy szeretett Vezérünk is mondta Kötcsén: "...létrejön egy nagy kormányzó párt, egy centrális politikai erőtér, amely képes lesz arra, hogy a nemzeti ügyeket megfogalmazza - és ezt nem állandó vitában teszi, hanem a maga természetességével képviseli." Tehát mi a baj Szerzőkém? Hiszen AZT MONDTA Orbán - és látható: azt is teszi...-, hogy a Párt megfogalmazza a nemzeti ügyeket és a "maga természetességével" kéviseli is. Ki lópikula akar itt vitatkozni?
=nessuno=
2012. január 23. 23:22
"»leantidemokratázni« valakit annyit jelent, hogy ezentúl nem tekintjük az illetőt vitapartnernek. Ez pedig több mint tiszteletlenség..." Hasonló a lekommunistázáshoz.
Dr. Táskás Tóni
2012. január 23. 23:06
Ciki kormánypárti szavazónak lenni és ilyen fiatalon ilyen idiótának is ciki lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!