Amikor meg akarnak ölni

2012. április 30. 12:08

Vádoltak anyósgyilkossággal, feleségcsalással, megvádolták gyerekemet, folyik a sukorói eljárás. Így élek, így élünk közel tíz éve.

2012. április 30. 12:08
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Mocskos játék zajlik. Nem először.

Vádoltak anyósgyilkossággal, feleségcsalással, megvádolták gyerekemet, folyik a sukorói eljárás. Így élek, így élünk közel tíz éve. Az eszközök változtak, a célok nem: az első perctől el akarnak távolítani a politikából, pontosabban, politikailag meg akarnak ölni. Eddig nem sikerült, most sem fog sikerülni.

Igazam van, és meg fogok érte harcolni.

Kezdjük azzal, hogy lopás miatt feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen, mert eltűnt a szakdolgozatom az egyetemről. Ki vitte el? Mostani vádlóim, hogy megnehezítsék, ellehetetlenítsék, hogy megvédhessem magamat? Polt Péter dolga lesz, hogy kiderítse, ki a bűnös.

De menjünk tovább! Nem gyanús, hogy eltűnt mindkét szakdolgozat, az enyém és volt sógoromé is? És csak ez a kettő. Távol áll a Hír Tv-től, hogy konstrukciót gyártson? Volt-e már hasonló ügye a Hír Tv-nek, sőt, ugyanennek a műsornak, amelyben már bíróság is kimondta, hogy csalás és hazugság történt annak érdekében, hogy lejárassák a Fidesz egyik ellenfelét? Mondta valaha Orbán, hogy ha lehetőséged van, akkor meg kell ölni ellenfeledet?

Hát ilyen, amikor meg akarnak ölni valakit.

Rossz hírem van Orbánnak és csapatának: nem fog sikerülni!

Ui: Az élet felülírja a terveket. Holnapi beszédem erről a világról, a legújabb koncepciós vádról is fog szólni a Városligetben 12.00 órakor.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 412 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2012. május 01. 19:06
teferi, tényleg kivárod,hogy a nemzet kirázza rád a faszát?????
gary_cooper
2012. május 01. 13:44
Bizonyítsd be feri, hogy igazad van. Találd meg a dolgozatodat! Nem fogod tudni bebizonyítani. Aki hazudik - most is hazudsz, a Célpont riporterének is hazudtál -, az lop is. Orbánnak pedig ehhez semmi köze. Csak neked már az agyadra ment az, hogy ö minden tekintetben különb nálad, s ettöl a tudattól te megörülsz. Mert te egy hazug pojáca vagy, és az is maradsz. Gyáva is vagy, csak egy gyáva ember viselkedik úgy, hogy telesírja a világhálót, sajnáltatja magát, színészkedik, hazudozik. Szóval feri, vonulj vissza, mert ezt már rég elvesztetted. Tudod, a hazug embert elöbb, utóbb utoléri a sors...
Szorgos Lajhár
2012. május 01. 11:51
A címben jelzett konkrét szándékkal eddig sajnos nem találkoztam.
kjkj945
2012. május 01. 08:29
Megpucsitotta d209, még mit akar?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!