Ők szóltak

2012. április 14. 18:32

Megvédjük őket, de ugyanazt gondoljuk róluk, amit ti. S amíg a parancsnok ezt üzeni, hiába tartanak »másság, tolerancia«-továbbképzéseket a rendőröknek, nem változik semmi.

2012. április 14. 18:32
Matalin Dóra
NOL

„Nem jött be tehát a próbálkozás másodszor sem. Várható volt, hogy ami tavaly gyenge kifogáskeresésnek bizonyult, az idén is az lesz. Nem véletlenül nyilatkoztak a szervezők magabiztosan, hogy nem is gondolkodnak másik útvonalban, mert bíznak a bíróságban.(...)

De akkor miért próbálta meg a rendőrség megint? Attól tartok, azért, mert neki még így is megérte. Egyfelől azért, mert ha megint nem sikerülne maradéktalanul ellátnia a feladatát, ha újra megsérülne valaki a megtámadott felvonulók közül, akkor mondhatja, hogy előre szólt. (A tiltó határozat ki is tér a Meleg Méltóság Menetének vélelmezhető ellenzői és a résztvevők közötti, igaz, csak szóbeli konfrontációra.)

Másfelől pedig azért érte meg a rendőrségnek, mert bár véleményt semmilyen demonstrációról nem nyilváníthat, ebben a formában mégis csak közölt valamit. Megvédjük őket, de ugyanazt gondoljuk róluk, amit ti. S amíg a parancsnok ezt üzeni, hiába tartanak »másság, tolerancia«-továbbképzéseket a rendőröknek, nem változik semmi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. április 14. 19:19
http://www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw&feature=player_embedded
kjkj945
2012. április 14. 19:03
A hazudnol teljes társulata ott lesz a menetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!