A Hősök is a Paféra megy

2012. május 24. 22:02

Gáz élmény nincs nagyon, inkább ilyen „közös-szétesős” emlékezetes.

2012. május 24. 22:02
Hősök
Lángoló Gitárok

„Pannónia fesztiválos fellépők közül kivel kollaborálnátok legszívesebben és miért?

Onyx és a Punnany Massif. Az Onyx zenéje meghatározó volt abban, hogy gyerekkorunkban megszerettük a rapzenét. A punnanysok meg jó barátaink, és az utóbbi időszakban sokszor léptünk fel együtt is, érne már valami közös. Főleg, hogy évek óta beszéljük egyszer majd csak lesz.

Mi volt a legcikibb fesztiválos bulitok eddig?

Gáz élmény nincs nagyon, inkább ilyen »közös-szétesős« emlékezetes. A kísérőzenekarunk tagjai 18 körül lehettek, mikor 2010-ben játszottunk a SZIN-en. A délutáni koncert lement szépen, de aztán nekiálltunk kollektíven rövidezni a melegben, a hatás meg is lett igen hamar. Az M5-ös autópályán hazafele megálltunk minden egyes pihenőnél vagy benzinkútnál, mert valakinek épp hánynia kellett. Vicces volt így utólag visszagondolva.

Kit látnátok legszívesebben itthon koncerten?

Az európai hiphop vonalból a francia Hocus Pocust szívesen látnánk újra, de egy NTM vagy épp Saian Supa Crew sem jönne rosszul. A tengeren túlról az Odd Future brigádot, a Dilated Peoplest, Guilty Simpsont és mondjuk Elzhit sem biztos, hogy kihagynánk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!