Bevállalok olyan dolgokat, amiket a többiek nem

2012. május 23. 09:05

Szerencsére sok minden van jelenleg, amibe belemerülhetek, úgyhogy nem unatkozom egy percet sem.

2012. május 23. 09:05
Meruk Marcell
Life

„A teszt azonban nem zajlott zökkenőmentesen, mondhatni botrányba fulladt. Erről kérdeztük a csapat showmanét, Marcellt, aki talán a legjobban megszenvedte a kísérletet.  
 
Az egész ott kezdődött, hogy egy évvel ezelőtt Csányi Marci felhívott, hogy lenne egy műsorötlete, csináljuk meg. Már ott éreztem, hogy ebből nagy baj lesz... Viccen kívül - nem szeretném lelőni a holnapi adás poénját, de tény, hogy fogyasztottunk alkoholt, mindenki más mennyiséget és az is tény, hogy teszteket végeztünk utána szimulátorokon. Én ittam a legtöbbet és innentől kezdve szerintem egyértelmű a történet.(...)

Amellett, hogy az Y media showmane vagy, más médiás munkáid is vannak. Mesélj ezekről!
 
Igen, a VIVA tévén futó Interaktív című műsor műsorvezetője is vagyok, illetve mindemellett egyetemre is járok, ahol filmművészetet - filmkészítést tanulok. Folyamatosan gyártjuk a videókat az Y mediával, illetve a barátaimnak, haveroknak is segítek jelenleg több filmes projektben. Ha kell, kiveszem a részem az operatőri és vágási munkálatokból is, legyen szó bármiről. De egy szó mint száz, szerencsére sok minden van jelenleg, amibe belemerülhetek, úgyhogy nem unatkozom egy percet sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!