Ez kapott Kossuth díjat?

2012. június 08. 07:40

Itt van ez az Ákos. Megszólalt az új száma. Szöveg? Művészkedésnek álcázott semmitmondó szócséplés. Dallamilag egy jellegtelen fos. Hangszerelés? Kevéske. Hősiesen operett énekeli a semmit.

2012. június 08. 07:40
Dopeman
Facebook

„Tudom, hogy sok embert kiakasztok, de leszarom. Majdhogynem a Class FM-re ébredtem. Miért van az, hogy bizonyos emberek számait automatikusan játsszák a kereskedelmi rádiók? Itt van ez az Ákos. Megszólalt az új száma. Szöveg? Művészkedésnek álcázott semmitmondó szócséplés. Dallamilag egy jellegtelen fos. Hangszerelés? Kevéske. Hősiesen operett énekeli a semmit. Az emberek meg majd belemagyarázzák a megmondást. Szinte megerőszakolja a zenét a kezdetek óta. Ez kapott Kossuth díjat? Pfff...Akkor már ezerszer inkább a Demjén, pedig az is Fideszszopó...de nála legalább a harmóniák dominálnak, énekelni azt meg nagyon tud...Fuck off!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2012. június 09. 13:51
A Mandiner titokban elvállalta Dopeman menedzselését. Középiskolában a tesi tanárunk úgy 150cm magas volt, de a kosrálabda volt a mániája, ezért nekünk is kosarazni kellett. Dopeman reppelni nem tud, de a rap a mániája. A Mandiner segítségével terjeszti silán termékeit.
öszödibeszéd
2012. június 09. 09:37
Amióta a baloldal felkarolta ezt a fogyatékkal élőt, azóta az itt lóg koloncként a nyakunkon. És mindenbe beledörgöli az orrát. Hé, baloldaliak, hallgattassátok már el az elnökötöket! Magyarázzátok meg neki, hogy csak játszottatok vele, hülyét csináltatok belőle (ami mondjuk nem is volt nehéz), de most már inkább fogja vissza magát..
wartog
2012. június 09. 08:17
Sztem is egy szinten vannak.Mondjuk egyiknek sem járt volna a Kossuth díj, mert degradálhatja az értékét kinek adják.Vagy adjanak Dopemannak is.Áki-Ákos divat lett, de ettől még nem egy nagy durranás, nekem legtöbb száma, nem elviselhető.Fos.
Hajdú Sógor
2012. június 09. 00:40
A békákat se kérdezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!