Nagy dolgok várnak rám ősszel

2012. június 21. 11:04

A főnököm most úgy engedett el nyári szabadságra, hogy pihenjem ki magam, mert nagy dolgok várnak rám ősszel. Interjú.

2012. június 21. 11:04
Szulák Andrea
Origo

„Márciusban meghirdette a Story TV, hogy hamarosan indul az új műsora - de ennek semmi nyoma. Hogy áll ez a projekt?

Valóban a Story TV-nek vagyok az alkalmazottja, de konkrétumokról még nem tudok beszámolni. Elkezdődtek a megbeszélések, de még semmi nincs lefixálva. A főnököm most úgy engedett el nyári szabadságra, hogy pihenjem ki magam, mert nagy dolgok várnak rám ősszel. Természetesen még közbeszólhatnak finanszírozási problémák, hiszen a tévézéshez elengedhetetlen a pénz.

Most, hogy nincs heti rendszerességgel képernyőn, így is kíváncsiak önre?

Hála az égnek, igen. Nyilván nem ugyanazokon a felületeken, mint ahol tíz évvel ezelőtt: kevesebbet hívnak például mostanában falunapokra. Oda, inkább a jelenlegi trendnek megfelelő fiatal sztárokat hívják el. Mégis azt kell, hogy mondjam, hogy a dzsesszalbumom, ami nem olyan régen jelent meg, aranylemez lett. Az előadásaim általában teltházasak, úgy gondolom, hogy nincs okom a panaszra.

Ha ennyire elfoglalt és a Story TV is számít önre, akkor hogyan lesz ideje a Tv2 új tehetségkutatójára, a Magyarország hangjá-ra?

Ez tipikusan az a helyzet, hogy a bulvárlapok feldobtak egy olyan témát, aminek semmilyen valóságalapja nincsen. Sem engem, sem a menedzseremet nem kereste meg a TV2, mégis tele van a város ezzel a pletykával. Nem tudom eldönteni, hogy melyikünknek jobb ez, a csatornának vagy nekem. Ha akar a TV2, majd szól.

Ha lenne felkérés a TV2-től, hogy zsűrizzen az új tehetségkutatóban, elfogadná?

Azért nem tudok erre egyértelmű választ adni, mert nem tudom, hogy mivel jár. Azt a feladatot ismerem, hogy beülök a székbe és okosakat mondok. Ugyanakkor ez a szerepkör feltehetőleg többről szólna, és nem vagyok benne biztos, hogy nekem erre lenne kapacitásom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2012. június 26. 11:56
evolúciós csodának, valóságos tartálynak kéne lennie, ha addig kibírná!
nyugalmazott tanár
2012. június 26. 11:56
Nagy dolgok várnak rám ősszel ??? Vigyen magával papírt...
vahur
2012. június 26. 11:56
Remélem továbbra is torokra tolja a Danony trutyit a magyar Dzsabba!:D
Negue
2012. június 26. 11:56
Én is viszketek a joghurtos reklámjától (kamerát is ad a reklámbeli barátnőnek, hogy vegye fel az "eredményt"! Hol? Reggel a wc-ben? Óh de gusztusos!brrr...!), meg általában minden idióta reklámtól. Az pedig van bőven! Milyen szép lenne, ha az emberek egyszer ráébrednének, hogy a reklámoknak csak egy célja van: minél több pénzt kicsavarni a zsebünkből, legyen az, akár az utolsó fillérünk!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!