Parasztdiéta

2012. július 19. 09:20

Itt van Norbi „újratöltve”, s most úgy fogyasztja le Árpád hájas unokáit, hogy az istenáldotta nép közben annyit zabálhat, amennyit csak akar.

2012. július 19. 09:20
Vinkó József
Heti Válasz

„»Ha dobsz egy lájkot«, máris megkapod a Paraszt Update Diéta receptjét, s napi félóra sport mellett egy hét alatt öt kilogrammot fogyhatsz. Pedig (és ez benne a forradalmi) ehetsz töpörtyűt, hentestokányt, disznósajtot, szalonnát, még tarhonyát, tojásos galuskát is. Ihatsz bort, pálinkát kedvedre, semmi régimódi fehérje-szénhidrát elválasztás. A hízásért ugyanis - ez Norbi »tudományosan bizonyított« felfedezése - nem a felesleges kalória a felelős. Még csak nem is a zsíros ételek, az alkohol. Hanem az, hogy az adott ételből mennyi szénhidrátot hasznosít a szervezet. »A célom bebizonyítani, hogy nem a kalória a lényeg, mivel a testünk se a rostból, se a megevett zsírból, se a megivott cukormentes szeszből, se a megevett fehérjéből nem képes hatékonyan hízni - írja a fitneszpróféta. - Ezek nem emelik a vércukrot, így nem termelünk rá inzulint, ezáltal a sejtjeink se kapnak fölös tápanyagot.«

Korszakos felismerés. Némileg ellentmond ugyan az energiamegmaradás törvényének, de ne kukacoskodjunk folyvást, itt van Norbi »újratöltve« (könyvének is ez a címe), s most úgy fogyasztja le Árpád hájas unokáit, hogy az istenáldotta nép közben annyit zabálhat, amennyit csak akar.

A módszer persze csak akkor működik, ha az előírásokat »száz százalékig« betartjuk. A receptekben pedig Update cipó (30 dkg: 574 forint), Update zéró cukor (negyed kiló 1530 forint), Update liszt (1 kg: 940 forint), Update majonéz (1 tubus: 895 forint), Update sonka, tarhonya, só, sajt, rétes szerepel. Még a kolbászos pogácsa, a csemegeuborka és a pászka is Norbi-termék. Akinek nincs a lakása közelében Update márkabolt, annak befellegzett. Esetleg ehet két evőkanál korpát. Igaz, ha felszökik a vérnyomása, Norbi vérnyomásmérővel megmérheti.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2012. július 19. 12:52
Örülök, hogy ez a tehetséges ember (aki oroszlánkörmeit már a debreceni "Egyetemi Élet"-ben is meg-megvillantotta sok évvel ezelőtt) végre méltó médiumhoz került! A "Norbi-Update"-tel egyébként "mindösszesen" 2 probléma van (tapasztalatból mondom): 1. Sokba kerül. 2. Habár valóban lefogysz, utána több jön vissza. (A magamfajta "durván elhízott" típus MINDENT kipróbál - ne tessenek "froclizni", na! :)
trendo
2012. július 19. 12:29
A fitness biznisz óriási buli! Nézzétek a tévéreklámokat! Tucatnyi fölösleges, egészségtelen szart sóznának rád, utána meg dupla annyiért, amibe ezek kerültek, árulják a fogyás ígéretét! Amúgy, a népességünk szellemi színvonalát és egészségtudatosságát simán le lehet mérni, ha megnézitek, mivel van tele a szupermarketek pénztáránál a legtöbb bevásárlókocsi! Chips, nassolnivalók, csoki, sukros löttyök, szesz, cigaretta, készételek, jégkrémek, fagylalt.
Hapci
2012. július 19. 12:12
Ölég volt már törpe Norbertből s az ő plasztikcsecsű kedveséből.
Omega2010
2012. július 19. 10:24
A világon az egyik legnagyobb üzlet a fogyasztás, vagyis annak a látszata. És ahogy egyre jobban híznak az emberek átlagosan, így egyre nagyobb üzlet lesz. Az emberek a tizedik új kapszula után is megveszik a tizenegyediket. Hátha...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!