Megáll az ész, jön a Hacktion harmadik évada

2012. augusztus 07. 16:31

Na jó, a Marslakókat már tényleg nem lehetett tovább műsoron tartani, haverok ide, mutyi oda, ha valamit egyszerűen NEM NÉZNEK A ZEMBEREK, akkor nem lehet vele mit kezdeni.

2012. augusztus 07. 16:31
sixx
comment:com

„Bizony meg, és a lehajított ékszíj darabjaiból fon új szemöldököt Rákay Philipnek, Az Intendánsnak, Aki Minen Szart Berendel Sokadjára is. Na jó, a Marslakókat már tényleg nem lehetett tovább műsoron tartani, haverok ide, mutyi oda, ha valamit egyszerűen NEM NÉZNEK A ZEMBEREK, akkor nem lehet vele mit kezdeni. A Hacktiont sem nézik persze, rendszeridegen meg szar is, a műkörmös, kancsi hackernő, meg társai annyira hitelesek, mint én lennék talpig judogiben, az meg nem szép látvány, higgyék el. Szóval lesz folytatása az eddig szerializált, magát kibaszott komolyan vevő, kiberháborús valaminek, de egy huszárvágással átvált epizodikus jellegű, heti nyomozós formátumra, és még ha ez nem lenne elég, humoros is lesz, legalábbis az előzetesekből erre következtetünk, mármint nem a humorra, annak savanykás izzadságszagára, arra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2012. augusztus 10. 15:47
Valahogyan csak el kell lopni a közpénzt, hogy ne legyen annyira feltűnő, s legalább törvényes legyen, ha nem is etikus.
1istvan
2012. augusztus 10. 15:46
semmi baj a hactionnal érdekes izgalmas jó
freehckr
2012. augusztus 10. 15:46
Olvasom a kommenteket a comment.blog.hu-n, és látom, hogy moderálják a „cigány” szót. :D Na ez a lol, pöcsök... :)
marko11
2012. augusztus 09. 23:08
Azért az is elég érdekes, hogy a közszolgálati tévé ennek a sorozatnak a főszerepére azt a színészt találta meg, aki ezerrel támadta Blaskó Pétert, amiért az nemvolt hajlandó Gyurcsánytól elfogadni a Kossuth díjat. Jáksó is nagy húzás volt. Megérte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!