Légy jel, mutató fény!

2012. szeptember 19. 09:49

A Fidesz-kormány és Orbán Viktor is hamarosan bebábozódik, majd a bábból kikel valami csodálatos, valami szavakkal alig leírható dolog, és akkor elhallgatnak azok is, akik eddig károgtak velem együtt.

2012. szeptember 19. 09:49
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„Távol álljon tőlem, hogy a Fideszt hernyóhoz hasonlítsam, különösen azt szeretném elkerülni, hogy magát Orbán Viktort láttassam hernyóként, mindezt csak a megértés végett, a szimbólum miatt, mert a jelenlegi kormány és annak feje e pillanatban hernyó csupán, és a bábozódás sem kezdődött még el, ami szintén nem szép látvány, hiszen a dalai Láma is azt írta önéletírásában, hogy minden állatot azonos módon kéne szeretni, tudja, de a hernyók némileg hidegen hagyják, szóval még a buddhizmus feje sem képes a hernyóban mindig meglátni a lepkét, de persze, ez nem ment fel engem, mert a Fidesz-kormány és Orbán Viktor is hamarosan bebábozódik, majd a bábból kikel valami csodálatos, valami szavakkal alig leírható dolog, és akkor elhallgatnak azok is, akik eddig károgtak velem együtt.

Ez a lepke természetesen nem csak Fidesz-lepke vagy Orbán Viktor-lepke lesz, hanem Magyarország-lepke, egy színes, szagos és lehetőleg zenés jövő pillangója, amihez bizony szükség van a jelenlegi intézkedések sorára is.

De nem is érdemli meg a lepkét, aki csak a hernyót hajlandó észrevenni, bár a kormányfő egészen biztosan azokat is részesíti majd az örömből, akik most támadják Őt, mert mindannyiunknak jut a jövőből, azok is boldogok lesznek, akik most legszívesebben elzavarnák helyéről egy nedves és sötét helyre. Mert Ő jó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yetee
2012. szeptember 19. 14:53
Egyetlen érv sincs a hozzászólásokban,agyhalottak,nem ciki ez a szellemi szintetekre valótekintettel?A fikázáshoz nem kell ész!
atila68
2012. szeptember 19. 14:50
Ne etessétek a trollt!
atila68
2012. szeptember 19. 14:24
Amerikai Népszavában publikálni = Nem menő!
stefanovszky
2012. szeptember 19. 13:43
Orbán azt mondta: "vékony jégen táncolunk". Meg azt is, hogy "kutya nehéz lesz". Meg ez "fájni fog". Úgyhogy nem kell itt baromságokat írogatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!