A MillaMédia, mint Iszkra

2012. november 30. 14:56

Az a hit, hogy úgy véljük megmondhatjuk, hogy ki mondhat beszédet egy antináci tüntetésen, az valami teljesen eszelős, bolsevik tempóra emlékeztet.

2012. november 30. 14:56

Úgy mellesleg: én tele tudnám írni ezt az oldalt a kormány hülyeségeiről, idiotizmusairól, de hogy a mai magyar kormány nem volt antiszemita soha, se kicsit, se nagyon az bizonyos. A Jobbik: a legrosszabb. Az első jó, amit előcsiholt ez a közös fellépés.

Hanem az a hit, hogy úgy véljük megmondhatjuk – mint teszi azt a MillaMédia szerkesztőségi cikke -, hogy ki mondhat beszédet egy antináci tüntetésen, kit fogadunk el antinácinak és kit nem, az valami teljesen eszelős, bolsevik tempóra emlékeztet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2012. november 30. 23:29
Andrassew Dávid Igor - szép név. Vetekszik a Szarvas Koppány Bendegúzzal!
Fakutya tizedes
2012. november 30. 23:05
Jól fizető megbízásokhoz jut Petri Lukács Ádám cége, a Pla-tinta Bt. a Miniszterelnöki Hivataltól: a Népszava egykori publicisztikai rovatvezetőjének cége 2005 óta összesen 11,1 millió forintnyi közpénzhez jutott öt különböző szerződéssel. Az ötből négy szerződés arról szólt, hogy Petri Lukács Ádám cégének aktuálpolitikai kérdésekben kell tanácsokat adnia Gál J. Zoltánnak, heti rendszerességgel. A Pla-tinta Bt. 2007 nyarán is szerződéses kapcsolatban állt a Miniszterelnöki Hivatallal: a cég havi 400 ezer forintos fizetségért „kíséri figyelemmel és szakmailag véleményezi” a Gyurcsány-kormány nevében megszólalók médiaszerepléseit, és ad politikai tanácsokat Gál J. Zoltánnak. Ez azt jelenti, hogy 2007-ben összesen mintegy ötmillió forintot tehet zsebre Petri Lukács cége. A Pla-tinta Bt. korábban is kapott megbízásokat a kormánytól: a Hiller István vezette kulturális tárca 2003-ban 2,75 millió forintot fizetett a cégnek. Emellett Petri Lukács korábban az igazságügyi tárca honlapjának elkészítéséhez nyújtott „kreatív tanácsokat”. Ezen felül a Népszava publicistájának, Andrassew Ivánnak a fia, Andrassew Dávid Igor is közpénzekhez jut: ő is médiafigyelésért és a hírek elemzésért kap állami apanázst. Eközben a Munkaügyi Minisztériumhoz tartozó Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet közelmúltban lezárult pályázatán a Népszavához köthető Diario Kft. 4,5 millió forintot kapott a tanulás és a képzés népszerűsítésére. Ugyanez a cég korábban nyolcmillió forinthoz jutott kommunikációs program ürügyén a tárcától. http://www.korrupedia.hu/indexd6f0.html?title=Petri_Luk%C3%A1cs_%C3%81d%C3%A1m_biztos_bev%C3%A9telei
1120
2012. november 30. 22:38
Márpedig ahol megjelenik egy Gyurcsány, onnan kultúrember menekül! Még akkor is, ha antináci tüntetésről van szó...
jacotey
2012. november 30. 21:45
Ez egy óriási politikai hiba a Milla részéről. Arról árulkodik, hogy nagyon tapasztalatlanok a politikai beszédben, egy ilyen tüntetésen résztvevő politikusokkal szemben ez a hangnem és magatartás meg nem engedett. Ez a Mandiner balliberális troll-kommentelőinek az alja színvonala. Ki írta ezt a Milla részéről? Mert szégyellhetné magát. Petri Lukács Ádám pedig az egyik legjobb publicisztikáját írta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!