Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Who the fuck is Deutsch Tamás?

2013. január 02. 09:08

Afféle kópé cyber-betyárként ő mondja ki azokat a mondatokat, amelyeket a kormánypárt szavazói elvárnak a miniszterelnöktől, de ő – helyzetéből adódóan – nem tud ilyen élesen fogalmazni.

2013. január 02. 09:08
Barangó
Pluszmínusz

„Deutsch teljes joggal hárította valamennyi kérdést azzal az egyszerűnek tűnő trükkel, hogy a Twitter és általában a net egy teljesen más műfaj, ott mindenki szabadabban beszél. A műsorvezető viszont makacsul szegezte vele szembe újból és újból ugyanazt az érvet, hogy EP-képviselőként mégis illene megválogatni a szavait, mire az interjúalany ismét elmondta, hogy a neten neki is joga van magánemberként megnyilatkozni.

A kialakult patthelyzetet talán nem oldotta volna fel, mégis szerencsésebb lett volna azt kérdezni Deutschtól: nem tartja-e nevetségesnek ezt az udvaribolond-szerepet. Mármint hogy afféle kópé cyber-betyárként ő mondja ki azokat a mondatokat, amelyeket a kormánypárt szavazói elvárnak a miniszterelnöktől, de ő – helyzetéből adódóan – nem tud ilyen élesen fogalmazni.

Merthogy erre találták ki ezt a rendkívül átlátszó, de mégis jól működő trükköt, hogy Tomika majd megírja a Twitteren, és róla úgyis tudja mindenki, hogy a backstage-ben milyen jól elröhögcsél majd Viktorral. Tamás persze ezt is megválaszolta volna valahogy. Annyi esze persze nem lett volna, hogy egyszerűen azt mondja: csupán Keith Richard híres póló-feliratát parafrazeálta, mely így hangzott: »Who the fuck is Mick Jagger?«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2013. január 02. 15:47
Eszerint Barangó nemcsak a keresztényeket irtaná ki.
Fakutya tizedes
2013. január 02. 15:26
A szarral nem beszélgetünk, csak lehúzzuk a vécén. http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=18577
bini
2013. január 02. 15:15
Itt nem Tompikáról van szó. A fobiások egyike Orbánozni akart egy jót. Oszt jónapot.
6qwasyx
2013. január 02. 12:29
Hú dö fasz ez a Dójcs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!