Válasz a Nemzetgazdasági Minisztériumnak

2013. február 05. 14:25

Örömöm akkor lenne teljes, hogy ha arra is időt szakítottak volna, hogy a szerző kérdéseire érdemben reflektáljanak.

2013. február 05. 14:25
Hont András
Hont András
hvg.hu

Örül a szívem, hogy Ungváry Krisztián nálunk megjelent publicisztikájára bő egy óra elteltével válaszoltak. Örömömet és büszkeségemet tovább növeli, hogy a Nemzetközi Valutaalapnak mindezt másfél év alatt sem sikerült elérnie. Boldogsággal és megnyugvással tölt el, hogy létezik egy olyan állami szerv, amelyikre ezekben a zaklatott időkben bizton számíthatunk, s amelynek vezetője a múltértelmezéstől az agysebészetig, az interkontinentális fordító korongtól a piros pöttyökig egyaránt illetékes.

Örömöm azonban akkor lenne teljes, hogy ha már bokros teendőik közepette postafordultával reagáltak cikkünkre, akkor arra is időt szakítottak volna, hogy a szerző kérdéseire érdemben reflektáljanak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
longobárd
2013. február 05. 17:51
Nicsak ki beszél! Hont András apja Hont I ván főiskolai tanár volt, bizonyitott III/III-as, még a korai szdsz is kölökte magából. nagypapa Hont Ferenc kommunista szinházi rendező
kjkj945
2013. február 05. 15:41
""a hont kivont szablyával óvta ellenem. Ideidézi szellemem hevét s nevét:""
Berecskereki
2013. február 05. 15:27
Úgy látszik nehéz felfogni, hogy a válasz az; Érdemtelenek a válaszra. Így jár aki összetéveszti a homokozót, a tájékoztatással.
Soma
2013. február 05. 15:22
Beszajás! Népnemzeti homokozó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!