A jövőnk visszavétele a tét

2013. február 17. 13:32

Fele igaz csak a tündérmesének: a mese. A realitás ellenáll a kormányzati nagyotmondásnak.

2013. február 17. 13:32
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Kapcsolat.hu

„Csökkenő adósság? A kormány korábbi nagyhangú tervei szerint az adósságrátának mostanra már 70 százalék alatt kellene lennie. Ehhez képest 78 százalék, és a trend növekvő. A forintadósság különösen nagyot ugrott, de október óta a devizaadósság is újra emelkedik.

Az egy dolog, hogy a kormány hazudik, amikor az adósság elleni küzdelem egyre nevetségesebb győzelmi jelentéseit közreadja. Nagyobb gond, hogy eszerint a semmire ment el az emberek nyugdíj-megtakarítása, s hogy az egész Orbán-Matolcsy-féle megszorítás teljesen értelmetlen. Ahogy nem alapoz meg növekedést, úgy nem mérsékli az adósságot sem.

Az unortodox rezsim megbukott. A mi dolgunk, hogy felkészüljünk a fordulatra. Az MSZP programja igazságos adórendszerről, a vállalkozások segítéséről, energia- és háztartásbarát közszolgáltatásokról, megerősített oktatásról és egészségügyről szól. Nem ígérünk csodát és nem beszélünk a levegőbe. De akármilyen nehéz is lesz, az emberekkel együtt visszavesszük a Fidesz által elrabolt jövőt…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. február 18. 08:57
Mégis csak igaz volt ez a hataloméhség menetes molinó. :)
kukagyerek
2013. február 18. 08:40
"A jövőnk visszavétele a tét" Ha te visszaveszed a jövődet, az az ország veszte lesz!
krisztoforo48
2013. február 18. 05:44
A tiéteket lehet,az enyémet jól elbasztátok!
Clermont Vitriol
2013. február 17. 23:44
HA A JÖVŐNK VISSZAVÉTELÉT SZERETNÉD, AKKOR AZ LENNE A LEGJOBB ÉS LEGBÖLCSEBB DOLOG A RÉSZEDRŐL, HA SZÉP CSENDBEN VISSZAVONULNÁL.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!