Alighanem nyögvenyelős a dolog

2013. április 26. 07:27

Egy hónapja gyűjti az MSZP az aláírásokat, hogy az alapvető élelmiszerek áfája 5 százalék legyen. Hogy hol tartanak, nem tudni.

2013. április 26. 07:27
Surján László
Facebook

„Egy hónapja gyűjti az MSZP az aláírásokat, hogy az alapvető élelmiszerek áfája 5 százalék legyen. Hogy hol tartanak, nem tudni, mert nem adnak ki adatot. Ehhez joguk van, de alighanem nyögvenyelős a dolog, különban jönnének a diadaljelentések. Lám, nemcsak az számit, hogy mit kell aláírni, hanem az is: kinek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
micream
2013. április 26. 12:42
Iborfalván örülnek a gázárcsökkentésnek - jött a Diadalittas közleményt tett közzé a Fidesz pénteken reggel, miszerint nagy az öröm: a tizenhárom fős Iborfalva is egyhangúan (sic!) kiállt a kormány rezsicsökkentése mellett. A Zala megyei faluról egyébként annyit érdemes tudni, hogy 13 fős, és valamennyi lakosa fával fűt A baj csak az, hogy ilyen település nem létezik. Az ország jelenlegi legkisebb községe valóban Zala megyében található, ám a neve nem Iborfalva, hanem Iborfia.
szalámis hegedű
2013. április 26. 12:07
Laci bácsi, te nagyon barom!
tarackos
2013. április 26. 10:41
"Lám, nemcsak az számit, hogy mit kell aláírni, hanem az is: kinek." Jaja, Kádár Jancsi bácsi elvtársat is sokan szerették. Kérdezd csak meg a volt mszmps, kisztitkár, üggynök párttársaidat...
Zokni
2013. április 26. 10:32
"...nemcsak az számit, hogy mit kell aláírni, hanem az is: kinek." - írja. Az ember néha elhűl, hogy milyen ostoba emberek írásait kell olvasnia. Nem tudja, kedves Szerző, hogy a politikus mindig, minden körülmények között a szavazóit, illetve az ellene szavazókat szolgálja? Mert ez fordítva is érvényes lehet: attól még, hogy egy politikusnak megszavazza a "nép", a direkt a saját érdekei ellen ható álláspontját (vizitdíj, tandíj eltörlését), attól még nem lesz igaza! Attól még kifejezetten árthat a közösségnek. Attól még egy lelkiismeretlen, szemét, gerinctelen ember lehet! Aki egyszerűen csak képmutató, akinek a legnagyob érdeme, hogy a hazugságban gátlástalan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!