Trafik 112

2013. május 10. 09:00

Mivel a szervilizmus kifizetése véges a trafikok ügyében is, most jön a 112.

2013. május 10. 09:00
Veress Jenő
Népszava

»A dolgozók kiválasztása, toborzása már zajlik - olvasom a sajtóban -, a jelentkezők mindegyike munkanélküli, de kiemelt szempont a megváltozott munkaképességűek foglakoztatása is. A kiválasztottak a két hónapos alapképzés és a kéthetes informatikai oktatás után várhatóan augusztustól állhatnak munkába«

Uramjézus! Húsz éve azt halljuk, hogy a központokban magasan képzett, évtizedes tapasztalatokkal bíró szakemberek kezelik majd a profik gyorsaságával a segélykéréseket. Komoly nyelvismerettel, szakmai tudással, remek rutinnal.

Most akkor mi van???

Ha egy körorvos beszól betege hematemezis melena diagnózisával, vajon melyik telefon-árudás tudja majd a 112-n, hogy mi a búbánatot kell csinálnia.

Az életmentést szerencsére még - és ezt jegyezzük nagyon jól meg(!!!) - továbbra is csak a 104-en kérhetjük. Ha enélkül gyakorta meghalunk, az pedig Selmeczi Gabriella nettó nyugdíjmegtakarítása. 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bro222
2013. május 10. 14:26
Holnap harsoghatja majd az összes európér, hogy jön az újabb csomag-megszorítás ajajajj. Addig is maradnak az ehhez hasonló érdektelen témák, mivel nem nagyon maradt más amit kritizálni lehetne, érdemlegesen meg pláne nem ...
gross
2013. május 10. 13:47
Nyilván volt és van oka ennek a változtatásnak. Az EU-ban is a hatékonyság javítását várták tőle. Az állásfoglaláshoz látni kellene a hatástanulmányokat. Lehet, hogy nagyon sok téves, zavarodott, értelmetlen hívás van, aminek megértése sok idő és nem képzett mentőorvosnak kellene ezzel foglalkozni.
Bábeli békák
2013. május 10. 13:31
Most komolyan a betegek ezreit utcára baszó ballibek jönnek ilyen hülyeséggel? Előbb számoljatok el az utcán haldokló Opnibetegek sorsával, a gyerek- és felnőtt tüdőszanatóriumok bezárásával, épületének pusztulásával.
szalámis hegedű
2013. május 10. 11:04
nemezis segíts már a párttársaidnak, mert nagy itten az értetlenkedés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!