Vezető politikusokat is elszámoltatnak - a kivétel lassan csak Magyarország

2013. június 17. 10:32

Nálunk vajon miért úszhatja meg az ilyesmit mindegyik (!) ciklus voltaképp minden igazán nagy hala?

2013. június 17. 10:32
Zsebők Csaba
Facebook

„Egyes vezető politikusokat is elszámoltatnak Közép- és Délkelet-Európa legtöbb országában... Romániától Horvátországon át Csehországig stb. láthatunk számos példát az elmúlt évekből, hónapokból, hetekből. Mivel a kivétel lassan szinte csupán Magyarország lesz, azért csak fel kell tenni a kérdést: nálunk vajon miért úszhatja meg az ilyesmit mindegyik (!) ciklus voltaképp minden igazán nagy hala? Legyen akár balos, akár jobbos... S mindezt nem a boszorkányüldözés vágyától hajtva írom, ám hogy minden igazán nagy (politikus) hal ilyen tiszta lenne ebben az országban '90 óta, nos, az nehezen hihető.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. június 17. 15:52
Érdekes már a cikk címe is, de választ is vártam./Bááár, mindenki tudja/. szép napot!
pedroamigo
2013. június 17. 12:33
Pedig egyszerű Csabi, azért nincs elszámoltatás mert félig-meddig törvényesen fosztják ki az országot. Ahogy Ángyán mondta a mostani földmutyinál: törvényes de erkölcstelen. Ha meg az erkölcsöt kapargatnánk akkor hamar kiderülne, hogy az egyik gyárat a másik meg trafikot mutyizott magának. Ez meg nem érdeke az egyébként remekül együttmutyizni képes vörös és narancs ügynökpártoknak és úgy tűnik neked sem. Különben oknyomoznál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!