Annyi a felesleges harag

2013. augusztus 29. 21:01

Ma az interneten olvasgattam újságokat, alatta pedig a kommenteket. Annyi, de annyi felesleges haraggal, utálattal találkoztam.

2013. augusztus 29. 21:01
Vujity Tvrtko
Facebook

Ma az interneten olvasgattam újságokat, alatta pedig a kommenteket. Annyi, de annyi felesleges haraggal, utálattal találkoztam, hogy kitaláltam: aki akarja, ezen poszt alá odaírhatja minden gyűlöletét. Azt, hogy kit utál, miért, hogyan... Ha ettől megnyugszik a lelke, már jó.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2014. március 01. 19:19
Ne járasd bele az ugatásodat.
geraz51
2013. november 21. 12:32
KIVÉTELESEN IGAZAD VAN.DE EGY NAGYON FONTOS DOLGOT NE FELEJCS EL,NAGY RÉSZÉNEK TI VAGYTOK AZ OKAI ÉS GERJESZTŐI.A GAGYIVAL AZ EMBEREK NÜLYÍTÉSÉVEL,ÉS A POLITIKA.NEKEM VAN EGY ÖRÖK TÉMÁM,HA A RENDSZERVÁLTÁSKOR NEM ALAKULHATOTT VOLNA A POLITIKAI HATALOM GAZDASÁGI HATALOMMÁ HA A 40 ÉVES ELNYOMÁS UTÁN KIÉLL EGY KOMMUNISTA NAGYVEZÉR ÉS BOCSÁNATOT KÉR ÉS VISSZAADJA A JOGTALANUL SZERZETT VAGYONÁT,PÉLDÁT MUTATVA A TÖBBIEKNEK,NEM SZAKADT VOLNA ENNYIRE SZÉT AZ ORSZÁG.25-30 ÉVIG AZOKNAK AZ EMBEREKNEK SEMMI KERESNIVALÓJA NEM LETT VOLNA A HATALOM KÖZELÉBEN.ELMARADT A KATARZIS,TALÁN MOST HA SIKERÜL HATALMON MARADNI A JELENLEGI KORMÁNYNAK SZÜNNI FOG A GYŰLÖLET.
Text adósság
2013. szeptember 08. 21:04
Elbasztátok Truttymilla, a holokauszt tagadástiltó törvényetekkel párhuzamosan, kellett volna hozni egy kötelező szeretet törvényt is és aki nem szeret benneteket 3 év futkosó. Prutty!
Magyarok Pásztora
2013. szeptember 03. 09:11
Olvass bele bartus & co. cikkeibe ha felesleges haragot meg gyűlöletet akarsz látni. Nekik beszélj a tisztességről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!