Premier

2013. szeptember 14. 11:09

Mindenki más elfogadta. Jönnek mindenhonnan a fesztiválra, a bécsiek nem jönnek. Azt írták vissza, nem jönnek, mert hát a magyar kultúrpolitika meg a rémes magyar viszonyok, egyebek.

2013. szeptember 14. 11:09
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Ugyanis a bécsi nemzeti színház más okból is különösen aljas, képmutató, farizeus és végtelenül pitiáner döntést hozott.

Hogy miért?

Azért, mert nevezett színház évtizedek óta az osztrák nagypolitika legsötétebb és legantidemokratikusabb játszmáinak zsákmánya. Annak az osztrák politikának zsákmánya és játékszere, amely osztrák politika évtizedeken keresztül előre leosztott egymás között mindent. Egy utolsó falusi iskola igazgatója is csak az lehetett, akikről a „szocdemek” és a „konzervatívok” jó előre megegyeztek. Ez az az osztrák politika, amely hátsó szobák mélyén döntött iskolaigazgatókról és vécésnénikről, amely politika alkotmányba foglalta a taxistársaságok működését, és amely politika odaböffent évtizedeken át, hogy ki lehet a nemzeti igazgatója.

Ez a politika merészeli kioktatni három éve Magyarországot pél­dául alkotmány és demokrácia ügyekben. Ennek az országnak az újságírói a legocsmányabb hazudozók, a leggonoszabb, legaljasabb pribékek, ha Magyarországról írnak. Gyakorlatilag az elmúlt három évben csak hazudoztak mirólunk, és a legostobább, legbanálisabb közhelyeket pufogtatták. Semmit sem változtak azóta, mióta Kun Béla és a többi féreg menedéket és megértést talált a kebelükön…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2013. szeptember 15. 04:23
Eljen Zsoti! Magyarok ne lopjatok es egyeb pol-korrekt demokratikus talalmanyaik is vannak, mint peldaul Paul Lendvai is. A Strabag is osztrak ceg, amennyire tudom, es a bankjaikkal erdekes ugyek vannak... Lol!
nutyer
2013. szeptember 14. 21:54
Nem gyün a Hendrik Höffgen? Mefisztó helött a Csárdáskirájnő lesz csak? Tragégya.
szalámis hegedű
2013. szeptember 14. 17:34
Hogy mennyire szarban vannak Orbáné onnan is lehet tudni, hogy a bárdjuk, bajjerzsoca már mindenre és mindenkire lő, tüzel, csípőből, válogatás nélkül, nem törődve azzal, hogy a szar már a szája szélén csurog befelé. Van az a pénz, igaz zsoca? Akár annak idején a Népszabadságnál is.
Ászok
2013. szeptember 14. 17:06
Tisztelt uraim talán olvassák el az alábbi cikket http://iksz.beszolunk.hu/mitol-mukodik-ausztria-miert-nincs-ott-kotelezo-minimalber-miert-ad-kisebb-bert-nalunk-ugyanaz-a-multi/#
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!