El a kezeket a sajtótól, dajcstomi!

2013. szeptember 06. 08:39

Nem a balliberális média csinált médiaeseményt a királylány és a vastagnyakú földbirtokosfiú lakodalmából, hanem maga Orbán Viktor.

2013. szeptember 06. 08:39
Kettes
Örülünk, Vincent?

„Azt már tisztáztuk, hogy Orbán Ráhel közszereplő. Akinek a papája tízmilliárdokat lopott össze az adófizetőktől strómanok mögé bújva, aki az apja politikai hátszelével jut prominens álláshoz és nyer turisztikai pályázatot, az ne lamentáljon, amikor kamerázzák szendvicstánc közben. Nem a balliberális média csinált médiaeseményt a királylány és a vastagnyakú földbirtokosfiú lakodalmából, hanem maga Orbán Viktor. A magát és/vagynak gondoló sajtót mindössze az érdekli, hogy ez a két szép közpénzből milliárdossá vált magyar család még hány millióval ajándékozza meg saját magát ebből a jeles alkalomból. Ne értsetek félre, nem sajnálom én tőlük azt a sok jót, amit az élet adott nekik, mióta ők mondják meg, mi az élet, sőt, én mint adófizető szívesen fizetnék még valamicske különadót, tranzakciós adót, esküvői adót vagy egyszerűen csak a nyugdíjamat, hogy kiegészítsem az Első Leány hozományát, pénz igazán nem számít. Csak szeretném látni a számla végét.

És nem azért, mert és/vagynak gondolom magam. Hanem, mert a végén mindent vissza fogtok fizetni. Földet, halastavat, stadiont, trafikot, kátyúzást.

Csak ezért, Tomi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obsit0s
2013. szeptember 09. 22:00
Á, csak alacsonyan repülnek a hegesztők, attól van.
Taxin
2013. szeptember 09. 22:00
Ezt nem kell nézni. Mondjuk amazt se.
abraka
2013. szeptember 09. 22:00
Vagy téged.
IgazságosIzomViktor.
2013. szeptember 09. 22:00
Dajcstomi az írásában egyszerüen lefordítva azt mondta:a baloldali média kussoljon...Hát Tomikám tudom hogy mindenben csak a fidesz,meg nem kell több párt,egy is untig elég,de azért ez már enyhe túlzás lenne.Nem gondolod?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!