Köszönöm, hogy szorítottatok értünk

2013. október 12. 12:56

Nehéz mit írni a tegnapi meccs után, nagyon sajnálom.

2013. október 12. 12:56
Bogdán Ádám
Facebook

Nehéz mit írni a tegnapi meccs után, nagyon sajnálom. Kétszeres erővel kell dolgoznom tovább. Fejlődni, tanulni kell. Nem tudok mást írni. Köszönöm azoknak akik szorítottak értünk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2013. október 12. 20:27
Ha Bogdán hozza a szokásos formáját, talán kettővel kevesebbet kapunk, nem rajta ment el a meccs. A baj az, hogy Dzsudzsák óta egyetlen komolyabb játékos nem tünt fel, Ő is elment az orosz játékostemetőbe, amire Huszti is majdnem ráment. Szalaiból talán lesz valami, de ma még ez kérdéses. De ez nagyon nagyon kevés, a többiek túl szürkék. Gera, Juhász és Király pedig már leszálló ágban vannak.
C.Dömötör
2013. október 12. 19:59
Köszönöm részletes, mindent megmagyarázó válaszát. Így már világos, hogy hol, és hogyan környékezték meg a hermatikusan elzárt magyar csapatot.Hát persze könnyű majd 6o év távlatából egy ilyen vádat kreálni, és a legendás csapatot beszennyezni. De amiről én írok azok tények, mégpedig a németektől.Ők maguk vallják be a szándékos doppingolást, amiről egyebként a játékosok nem tudtak.Nekem két könyvem van erről a témáról.
kjkj945
2013. október 12. 19:36
""A csoda helyett soha nem látott vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott a Hollandia elleni vb-selejtezőn Amszterdamban. A mieink 8–1-re kikaptak, és ezzel minden idők legsúlyosabb kudarcát szenvedték el.""
tunde04
2013. október 12. 19:21
"Fejlődni, tanulni kell." nem kell fijjug! jó volt az a tegnapi eredmény. én 10:0-ra tippeltem. szval ne erőlködjetek, még besz@rtok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!