Lucifer fegyelmit kap

2013. október 07. 07:29

Igazodni, nem kritizálni, pofát súlyban tartani – ezek lennének a pedagógia jelszavak?

2013. október 07. 07:29
Dési János
Dési János
Népszava

„A hírek szerint, az elismert szentesi Horváth Mihály Gimnázium színjátszó körének tanárai fegyelmit kaptak az iskola,- amúgy református vallástanár, és kémia szakos végzettségű igazgatójától,- mert diákjaik előadtak egy darabot, amely arról szól, hogy megalakul a Magyar Nemzeti Válogatott Színész Gárda, ahonnan hamarabb tagadják ki az idegen szívű és idegen nevű jelentkezőket, mint a tehetségteleneket. 

Tóth Tamás József igazgató tudja tehát, hogy az iskola az életre nevel. 
Igazgatói pályázatában úgy fogalmazott »beteg társadalmunk megváltozása nem kezdődhet máshol, csak az iskolában.« 

A mi következtetésünk tehát az, hogy, ezek szerint olyan társadalmat képzel el, ahol jó alaposan, kétszer is meggondolja mindenki, hogy mit mond, mit csinál, meri-e kritizálni azt, ami a világban történik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. október 11. 20:02
Lucifer tapsolt, a tanárok megérdemelték fegyelmit, Dési megbukott újságírásból,mert megtévesztette az olvasókat, mintha az igazgató hibázott volna azzal, hogy fegyelmit adott a tanároknak,kik egy obszcén hangvételű darabot adattak elő a diákokkal,melyben "dugást imitáltak a magyar zászlón".Igazságtalanul indított lejárató kampányt az igazgató ellen, a Rebekának azt lehet tanácsolni, hagyja ott a gimnáziumot, és amennyiben a hatóságok megengedik, nyisson iskolát azoknak,kik a pornófilmgyártásban képzelik el a jövőjüket.
puszika
2013. október 10. 15:18
Hidd el Dési,ha igy haladtok, tényleg megbukik a Népszava!!
magnamater
2013. október 10. 15:02
Kiderült végre,miért kaptak fegyelmit a szentesi Horváth Mihály Gimnázium tanárai.Az előadott darabban obszcén szavak hangzottak el, és "a magyar zászlóra feküdve, dugást imitáltak!" Az ilyen nevelőket el is lehetett volna bocsátani.Tamást most le akarják váltani Rebekára,aki tájékoztathatná a szülőket, miféle pályára készítene elő az általa vezetett, ebben a szellemben működő iskola. Az ódon gimnáziumra egyébként ez van felírva: ISTENÉRT ÉS HAZÁÉRT
feketemacska
2013. október 07. 11:51
A világ már csak két pólusú.Kell hogy legyen benne helye Luci Ferinek is.Néha még nagy emberek is melléfognak/hazudnak,lapítanak,mellébeszélnek/stbEzért kár ilyen pici történetből elefántot gyártani..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!