Nem kérünk Mesterházy és Bajnai trollkodásából

2013. október 04. 10:52

Itt az ideje, hogy Zuschlag János haverjai – Mesterházy és Bajnai – abbahagyják a hisztériakeltést a munkahelyteremtés ügyében, nem kérünk a trollkodásukból.

2013. október 04. 10:52
Fidelitas
MTI OS

A fiatalok köszönik, nem kérnek a luxusszállodákban megálmodott szocialista ifjúságpolitikából. A bukott baloldalnak 2010 előtt jó alkalma lett volna, hogy segítse a fiatalokat, de felsült. Kormányzásuk alatt megduplázódott a fiatal munkanélküliek száma, agyonadóztatták a bérüket és lenullázták az otthonteremtési támogatást. Több száz milliárdos hitelt vettek fel, amit a most felnövő generációknak kell majd visszafizetni.

Nem értjük, hogy ígérhetnek bármit is azok a lerongyolódott alakok, akik idején 7 százalékkal zsugorodott a magyar gazdaság. Bajnai kormányzásnak nevezett szerencsétlenkedése alatt egyetlen év elég volt ahhoz, hogy 30 ezer fővel zuhanjon a 30 év alatti foglalkoztatottak száma.

Itt az ideje, hogy Zuschlag János haverjai – Mesterházy és Bajnai – abbahagyják a hisztériakeltést a munkahelyteremtés ügyében, nem kérünk a trollkodásukból.

Mindenekelőtt azért, mert 21 éve nem dolgoztak annyian, mint most; ez 225 ezerrel több munkahelyet jelent, mint korábban. A Munkahelyvédelmi Akció pedig 140 ezer fiatal munkába állását segíti.

A Fidelitas Országos Elnöksége

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. október 04. 16:12
Pontosan ugyanannyira ostoba és demagóg banda mint az anyaszervezetük.Semmi különbség.Ugyanazokat az ostoba szófordulatokat használják mint mondjuk Selmeci Karamella,Hoppá,vagy akármelyik demagóg fidesz szóvivő.
kjkj945
2013. október 04. 14:29
Hiába nem kértek!! Kaptok, mert megy a kampf (árt)ány ezerrel, meg wrőberberivel!
tatka46
2013. október 04. 14:17
KUSS FIDELITAS
Secnir
2013. október 04. 13:51
"Mesterházy és Bajnai – abbahagyják a hisztériakeltést a munkahelyteremtés ügyében, nem kérünk a trollkodásukból." TROLLKODÁS LOL ezek azok a fidelitasosok, akik Bajnai elé álltak kacsákkal, meg bekiabáltak, amikor fórumon volt? és ők vádolják trollkodással? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!