Könyörtelenek

2013. november 18. 13:58

A jobboldali politikusoktól nehezen várható el, hogy kifejezetten szegénypárti politikát folytassanak. Ha azt tennék, nem jobboldaliak lennének.

2013. november 18. 13:58
Ónody-Molnár Dóra
NOL

„Elkergeti a közterületekről a hajléktalanokat? Rendben (nincs rendben). De akkor miért nem kínál a városháza és a kormány valamilyen menedéket az elüldözött embereknek? Miért nem használja azokat a módszereket, amelyek enyhítik a hajléktalanságból következő szenvedést? Miért nem nyújt segítséget azoknak, akiknél még elkerülhető lenne a hajléktalanná válás? Miért nincs szociális lakásprogram?

A Fidesz válasza a hajléktalanság komplex társadalmi jelenségére: ezekre nem költünk, dögöljenek meg ott, ahol nem látjuk. Ettől viszolyogtató az egész. Miközben az egyik oldalon hatósági eszközökkel üldözik az otthontalanokat, a másikon folyamatosan csökkentik a szociális terület finanszírozását. A szociális munkások átlagbére a százezer forintot sem éri el. Ebből Zsiga Marcellen kívül senki nem tudna megélni, ezért a szociális munkások kénytelenek másodállást vállalni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. november 18. 18:25
Nézd, babám... Elolvastam ezt a pár sort tőled. 2 dolog lehetséges: VAGY dug a főnökeid közül valaki, VAGY tényleg ennyit romlott a "népszabó" színvonala (esetleg mindkettő).
Messire
2013. november 18. 18:10
Dorottya,seggem az orrod szoríttya.
kamasuka
2013. november 18. 18:01
Mizu a milliárdos, gigakapitalista szocikkal?
1istvan
2013. november 18. 17:26
kislány! nem tünt fel? kínál. majd hétezer szálláshely, és ha kell majd a bnv területe. ez a hülyeség. rögtön az elején tettenérhetőek vagytok. már itt látszik, hogy hazudtok. most érdemes tovább olvasni? lennél szives egy válszt mutatni, ahol mindenféle döglésről nyilatkozik a fidesz? két fejezetben ez a második hazudsz most lőjem el illés poénját? ugyanebben (a fejezetben) még egy. zsiga soha nem mondta, hogy ennyiből meg lehet élni. nem sok ez egy kicsit ilyen rövid szemlézésben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!