Javítás

2013. december 14. 09:17

Előre sejteni lehetett, hogy a téli közmunkaprogram során „akadhatnak problémák” százezer ember azonnali és együttes továbbképzésével.

2013. december 14. 09:17
A szerk.
NOL

„Előre sejteni lehetett, hogy a téli közmunkaprogram során »akadhatnak problémák« százezer ember azonnali és együttes továbbképzésével. Magyarországon a felnőttoktatásban részt vevők száma hírhedten alacsony: az unióban az utolsók között kullogunk. Ez nem csupán annyit jelent, hogy a magyar mint olyan nem könnyen kényszeríthető vissza az iskolapadba (részben azért, mert sajnos maga a felnőttkori tanulás rendkívül népszerűtlen mifelénk).

Piaci igény, vagyis érdeklődők híján nem is épült ki megfelelő rendszer: nincs elegendő képzési hely, pad és oktató sem. A megfelelő módszertan és a tankönyvek hiányáról ne is beszéljünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2013. december 14. 12:14
Kedves NOL! Megjelentethettetek volna egy hamis közmunkás levelet,valami atomtudós közmunkástól! Már úgy hiányzik az 500.000 görög legyilkolását ünneplő hanuka és hanu-kija meg az anyátok kinja tiszteletére egy hamis leveletek!
puszika
2013. december 14. 11:48
T.Szerkesztőség! Azt már lassan megszokjuk,hogy baromságok írásakor elkenve a személyes felelősséget,a"szerkesztőség" mögé bújnak. De azt elhallgatni,hogy 2002-2010 között még kísérlet sem volt a közmunkások téli képzésére és a Szerkasztőség akkor nem kifogásolta annak hiányát,a pofátlanság csúcsa. Elvtársak!Nem érné meg jobban ha hitelesek lennének??
Wagner Hopkins
2013. december 14. 11:42
Szerencse, hogy a nolos naplopó férgek segge valahogy bebetonozódott a jóba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!