Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Hungarofóbia Elleni Egyeztető Tanács

2013. december 19. 17:32

Rendszeresen összefoglalót kell készítenie adott időszak hungarofób jelenségeiről.

2013. december 19. 17:32
Kovács G. Tibor
Gondola

„A HEET-nek rendszeresen összefoglalót kell készítenie adott időszak hungarofób jelenségeiről. Jeleznie-e kell, ha etnikai előjogokat tapasztal akár az igazságügyben, akár a kultúrára fordított közpénzek tekintetében.

 
Az első lépés: a szellemi közösségek egymásra találása.
 
Félre kell tenni a gyerekes büszkeséget, az »én magam akarom megmenteni a nemzetet« attitűdjét. El kell fogadni a nemzeti önvédelem sokféle módját, még akkor is, ha ezek között alacsony szellemi színvonalúak is akadnak.
 
A jóindulatú kártételt azonban meg kell előzni.
 
Éppen ez utóbbit is segítheti a HEET: az egyeztetés – koordinálás – a belső harcokat kiiktathatja, a fölösleges, a kontraproduktív mozgásokat leblokkolhatja. Tervezhet, összehangolhat, irányokat határoz meg és módosít.
 
Működése csak operatív lehet.
 
Az ehhez szükséges eszközök már rendelkezésre állnak a civil világban is. A módszertan a gyakorlat közben finomodik. Új, ismeretlen területen zajlik a cselekvés. Nem széles utakat kell keresni, azok nincsenek. Ösvényeket kell földeríteni.
 
A védekezés a legalapvetőbb emberi - és egyben közösségi - jog.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2013. december 20. 12:05
Tehetetlen Dodó [Hozzászóló kiszűrése] 2013. december 20. 10:34 Off: Miért nem használod a "válasz" gombot? Könnyebb lenne visszakeresni, hogy mire válaszolsz." On: Mert szeretek pontosan válaszolni, és az általában nem az egész kommentre vonatkozik, hanem csak az idézett részre. A "kóválygó" kommentelés az általánosban halászó ballibák kedvelt módszere, akkor lehet legjobban üresjáratban moralizálni.
OberEnnsinnen
2013. december 20. 10:29
A megélhetési rettegők túszul ejtették az országot. Ki kell szabadítani magunkat ebből a fogságból. Pár túszejtő neve, spontán: Fischer Iván, Heller, Konrád... Fontos: legyőzésük, semlegesítésük KIZÁRÓLAG szellemi teljesítményekkel lehetséges. Mindaddig, míg szükséges, míg szabadok nem leszünk. Az első pontok között van: Horthy Miklós. Az ő kezéhez nem tapad vér. Sem a magyarországi zsidóságé, sem másoké. Ezért nem fogadhatók el a megélhetési rettegők vádjai, gyalázkodásai.
Necoure Yamakee
2013. december 20. 08:39
Pont 93 eve kellett volna letrehozni egy ikyen szervezetet.
catalina9
2013. december 20. 08:24
nyugalmazott tanár [Hozzászóló kiszűrése] 2013. december 20. 07:30 @Zokni Ez a büdös elhasznált zokni egy ócska liberálfasiszta provokátoré. Ne tessék az ilyennekkel szóbaállni, mert reménytelen az ipse." Ugyan dehogy, tényektől, érvektől, menten elhalkul, ahogy a többi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!