Aki Pócs Jánost támadja, az engem támad!

2013. december 28. 10:11

A Kormánypárt Neumann Jánosának messze legkirályabb levezetése az, hogy ha a szüleink nem születnek meg, mi sem születtünk volna meg.

2013. december 28. 10:11
Szily László
Szily László
Cink

„Igazságtalan lenne azt állítani, hogy Pócs ebben a köszöntő klipben - amit a 444 érdemtelenül száműzött a cikke végére - csakis a külsejével arat. Ellenkezőleg, parádés beszédet rittyent! Ami azzal kezdődik, hogy Pócs fényeket látott, majd a jeleket dekódolva rájött, hogy közelít a karácsony. Lehetett is nagy csodálkozás a Fidesz-frakcióban, többen állítólag a földre vetették magukat az izgatottságtól!

A polgármester-képviselő később kifejti, hogy akik most szeretik egymást, azok jövőre is fogják, a szeretet a legfontosabb, anélkül a minden semmit sem ér, és néha egy mosoly a legdrágább. A brit humor jászsági nagykövete ez utóbbit is a posztkommunista időszak legkifejezéstelenebb, mosolytalan arcával mondja el természetesen. De a Kormánypárt Neumann Jánosának messze legkirályabb levezetése az, hogy ha a szüleink nem születnek meg, mi sem születtünk volna meg. Aki Pócs Jánost támadja, az ezek után engem támad!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2013. december 28. 15:42
Hú, most aztán rohadtul besz@rtam!
kaktuszvirág
2013. december 28. 14:13
Ez a Horváth itt tökölődik a zöld dossziéjával,ahelyett,hogy átadná a bajai videostúdió művészeinek,akik csinálnának belőle egy ütős kis oktatófilmet.
atila68
2013. december 28. 13:56
Kedves László! Maga pont olyan mint Von Schwarz a Macskafogó című magyar klasszikusból, akkor a legundoritóbb amikor kedves próbál lenni. http://youtu.be/zU9IHJRCo5Y?t=6m31s (bár lehet, hogy maga akkoriban még a csattogós lepkét tologatta a homokozó mellett).
Berecskereki
2013. december 28. 12:21
Semmi kétség! Szily Lászlót a fekete gólya hozta és a fekete gólyák között nevelkedett, ezért nem érti, hogy a jövőt mindig az utódok jelentik, és ha mindezt nem a hit, remény, szeretet veszi körül ott akkor a halál fagyos szele fújdogál. A polgármester szavait a költő a következőképpen fogalmazza meg versében. Hit, remény, szeretet Szívünk felett, az éjszakából Csupán a hit mécse világol. Tartson hát össze titeket, A hit, remény s a szeretet. Legyen a szíved egyszerű, Ború után jön a derű. A nyár jön a tavasz után, S viszont az ősz a nyár után. Akárhogy van, s akármikép' A vers csak akkor szép, ha szép: Piros fedél, fehér tanya, És ha nem szép, akkor csúnya. Mert a szívben érzés lakik, Az Isten tudja, hányadik, S az érzés tiszta dalt kíván Bizony, szép, tiszta dalt kíván. Kicsiny kunyhóban szeretet, Szeressétek a gyermeket, E szent karácsony ünnepén Önöknek ezt kívánom én. Nos Kedves Szily László, ha eddig nem érezte a hit, remény, szeretet melegét, akkor azt kívánom Önnek, hogy az Új Esztendőben érezze e szavak mögött rejtőző meleget és szívét, lelkét ezek a szavak mögött rejtőzködő tettek uralják. Ugyanezt kívánom minden Kedves Fórumtársamnak is. Eredményekben gazdag, Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!