Mindenki győzött

2014. május 27. 15:59

Működik a demokrácia, ennyi! Ha én lennék Orbán Viktor, azt gondolnám, hogy pont így szerettem volna. :)))

2014. május 27. 15:59
Buday András
Polgárda

„MSZP: na jó, ők nem voltak boldogok, és nem is ünnepeltek. De ennyi évnyi gaztett után nem kétséges, hogy nagyon megérdemelték már. Majd szépen átszivárog a fele az utódpártokba, aztán a szegfűt kivezetik a könyvekből. Félteni nem kell őket, olyanok ők, mint az öreg kapitány a John Malkovich-menetben: ha már öregszik, átköltözik egy újabb bárkatestbe.


DK: ijesztően erősnek tűnnek, de hála Istennek ennél sokkal több már nem lesz. Ferit ennyien imádják, de csak őt. Természetesen ők nem hívők meg semmi ilyesmi. Remélem, a főpolgármesteri posztért is indul majd, aztán hátha nem lép vissza. Esetleg Vadai lehetne a csodafegyver Esztergom után. Bauer meg rájött, hogy túl szélsőséges a párt? Nahát. Lehet menni az Együttbe, csókolom! Ők a győztesek. Kívánom, hogy mindig így nyerjenek.

Együtt-PM: sokan mondják, hogy megszűnt az SZDSZ. Dehogy szűnt! Itt van, nagyobbrészt ma Bajnai és a Milla-utód mögött. Ahol Bajnai csak szakember és egyszer vállalja, ahol Juhász karakán módon visszalép, ahol aztán Bajnai újra ott van, aztán megint majd visszalép. Csupa következetesség ez a vérbeli, technokrata szakember! Ők is győztek: ezt bizonyítandó, óriási üdvrivalgás közepette kágébéláztak ezek a nyomorultak.

LMP: a legsimlisebb kamubanda, mindenki kedvence, akit távolról mindenki szeret, de aztán ezek szerint senki nem szavaz rájuk néhány szerencsétlen maradékon kívül. Ők értik a legjobban a vidéket, de pont ott szarják le őket leginkább. Egyetlen előnyük, hogy állítólag a DK-sok utálják őket, de azért annyira mégsem. Az újabb, hatalmas mázli (?), az 5,01% után azért nagyon örülnék, ha a külképviseleti szavazatok között egy LMP-s se lenne, és kiesnének... :DDD

Összességében: duplázás, 50% fölötti, kényelmes eredmény, széthulló, gyenge baloldal, töketlen Jobbik, mákos LMP - még a XIII. kerületben, Szegeden, Miskolcon is Fidesz-győzelem. Működik a demokrácia, ennyi! Ha én lennék Orbán Viktor, azt gondolnám, hogy pont így szerettem volna. :)))”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
maszlinás borkány
2014. május 27. 21:41
Nem értem, a választási eredményekből a szerző miért ezt a következtetést vonja le: "Működik a demokrácia, ennyi!" A bármely másik alakulat nyert volna akkor már nem volna demokrácia? A "narancs farkat" meg végképp nem tudom hová tenni. BA a miniszterelnök úr rajongója. Ennyi. Ezért kár volt leülni a gép elé.
sasadi
2014. május 27. 19:08
Szerintem teljesen jó és igaz a cikk. Hogy miért kap ennyi diszlájkot azt viszont nem egészen értem. Lehet,hogy a ballibák így vesznek revansot? Soha nagyobb örömük ne legyen!
tango47
2014. május 27. 18:40
Ez a szép, ha a vesztes is győztesnek érzi magát. Mindíg csak ennyire örüljenek ( és ennek az eredménynek)!
Catullus
2014. május 27. 16:20
"De ennyi évnyi gaztett után nem kétséges,..." Már az 5. évben járunk !!! (de lehetne a 9. is)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!