Ki a liberális?

2014. május 06. 19:37

Mostanában többször találkoztam azzal a kérdéssel, hogy ki a liberális, mit jelent a liberalizmus. Számomra értékrendet jelent.

2014. május 06. 19:37
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Mostanában többször találkoztam azzal a kérdéssel, hogy ki a liberális, mit jelent a liberalizmus. Számomra sok más mellett egy értékrendet jelent, amely nem enged meg bizonyos politikai tetteket, még akkor sem, ha rövid távú politika érdekek ezt is kívánják. Én értem, hogy az LMP most minden erejével azon van, hogy megkülönböztesse magát a többi ellenzéki párttól, de akkor is egy végtelenül sunyi húzásnak tartom, hogy tartózkodtak, amikor a parlament egy volt skinheadet szavazott meg alelnökének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eletterharcosd
2014. május 07. 10:54
Na akkor elmondom neked fodros gabriella, mi a liberalizmus, én mint nemzeti radikális! az igazi liberális nem csak azt fogadfja el amivel egyetért hanem azt is elfogadja amivel esetlegesen totálisan nem ért egyet! például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában. érted gabika? nem az a liberális aki mást nem tud mondani a vele ellentétesen gondolkodókra, hogy "nácifasisztanyilas" ti soha se voltatok és soha se lesztek liberálisok, ti maximum deviánsok gyülekezete vagytok!
kispufi
2014. május 06. 23:29
épp ma néztem bele egy hónaljmirigyes sokadik ismétlésbe, a börtönösbe, ebben jellemzik úgy az egyik szereplőt, hogy sittre kerülése előtt egy egyszemélyes bűnszövetkezet alvezére volt. valamiért eszembe jutott ezt most itt megosztani.
locsaba
2014. május 06. 22:41
anyád ja, meg te kecsege. ebből áll a liberálfasiszta párt
Akitlosz
2014. május 06. 22:08
Az LMP-t meg hiába püföli folyton ez a vörös banda. Az LMP bírja, túléli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!